Ibanjes: Prija interesovanje Benfike, ali...

Levi bek Crvene zvezde Luis Ibanjes otkrio je za 'Večernje Novosti' da mu prija interesovanje Benfike, ali da je koncentrisan samo na titulu za Zvezdom.

Fudbal 30.12.2015 | 10:40
Ibanjes: Prija interesovanje Benfike, ali...

"Prija interesovanje Benfike, ali, iskreno, ja sam koncentrisan samo na Zvezdu i na ono što nas čeka na proleće. Meni je sjajno u Beogradu, idemo dobrim putem ka tituli, ne opterećujem se odlaskom", kratko je rekao Lućo pred put za Buenos Ajres na odmor, i dodao da je u stalnom kontaktu sa Nikolasom Gaitanom, krilom Benfike.

"On je jedan od mojih najboljih prijatelja, još od Boke juniors gde smo u mlađim kategorijama igrali kao dva krilna igrača, on desno, a ja levo. I obostrana nam je želja da da zaigramo ponovo zajedno. Jednog dana...", kaže Ibanjes za 'Novosti'.

Meč protiv Javora u Ivanjici Ibanjes je igrao bolestan, a kasnije je zbog toga zaradio upalu pluća. Takođe, nekoliko puta ove sezone pokazao je koliko je zavoleo klub jer je nekoliko puta igrao pod injekcijama i blokadama.

"Pijem lekove, polako bol i kašalj prolaze, biće sve u redu do početka priprema", zaključio je Argentinac.

Tast levog beka, ujedno i njegov menadžer, Darko Alegić ističe da je Benfiku uputio na adresu Zvezde.

"Benfika zna redosled poteza, ali iskreno govoreći pitanje je koliko će sada biti spremni da izdvoje tri-četiri miliona evra za obeštećenje. S druge strane je Crvena zvezda, ona se pita. Stvaraju tim za Ligu šampiona i svakako da trener Miodrag Božović ima jasne planove za svakog igrača", rekao je Alegić.

Kao menadžer, dodaje da je realnije da njegov zet ostane na 'Marakani' najmanje do leta, pogotovo što na zimu klubovi uglavnom popunjavaju sastav."

"Benfiki je zaista potreban levi bek jer Eliseu ističe ugovor na leto. Imaju oni mladog igrača kao alternativu tako da mislim da je realnije da celu priču prolongiraju za leto".

Ekipa Miodraga Božovića otišla je na zimsku pauzu sa čak 25 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca.

Komentari / 0

Ostavite komentar