Звезда - Вилијамс: И званично збогом!

Амерички плеј и црвено-бели раскинули сарадњу!

Кошарка 29.12.2015 | 08:20
Звезда - Вилијамс: И званично збогом!

Било је најављено и - десило се. Маркус Вилијамс и званично од данас није више играч Црвене звезде.

Клуб са Малог Калемегдана потврдио је да је споразумно раскинуо уговор са америчким плејмејкером.

"КК Црвена звезда Телеком, након споразумног раскида уговора, нема никаквих финансијских обавеза према играчу", објашњено је на сајту клуба са Малог Калемегдана који је имао потписан уговор са Вилијамсом до краја сезоне.

Овакав исход био је потпуно очекиван, пошто се Вилијамс пре четири дана на мечу АБА лиге против Задра није нашао у протоколу, а потом је саопштено да је завршио сарадњу са Црвеном звездом.

Он је опет направио груб прекршај, и то само 19 дана након што се вратио међу црвено-беле после шестомесечне суспензије због коришћења марихуане.

Упркос свему, Црвена звезда захвалила се сада већ бившем играчу на сарадњи.

"Црвена звезда Телеком се овом приликом захваљује Маркусу Вилијамсу, на свему што је учинио играјући у црвено-белом дресу, и доприносу који је дао у великим успесима током такмичарске сезоне 2014/2015, и жели му пуно успеха у наставку каријере", стоји у саопштењу црвено-белих.

Маркус Вилијамс је у Црвену звезду стигао у августу прошле године из Локомотиве Кубањ, а у каријери је играо и за Уникаху, али и у НБА лиги, где је за четири сезоне наступао за Њу Џерси, Голден Стејт и Мемфис.

Коментари / 0

Оставите коментар