Zvezda - Vilijams: I zvanično zbogom!

Američki plej i crveno-beli raskinuli saradnju!

Košarka 29.12.2015 | 08:20
Zvezda - Vilijams: I zvanično zbogom!

Bilo je najavljeno i - desilo se. Markus Vilijams i zvanično od danas nije više igrač Crvene zvezde.

Klub sa Malog Kalemegdana potvrdio je da je sporazumno raskinuo ugovor sa američkim plejmejkerom.

"KK Crvena zvezda Telekom, nakon sporazumnog raskida ugovora, nema nikakvih finansijskih obaveza prema igraču", objašnjeno je na sajtu kluba sa Malog Kalemegdana koji je imao potpisan ugovor sa Vilijamsom do kraja sezone.

Ovakav ishod bio je potpuno očekivan, pošto se Vilijams pre četiri dana na meču ABA lige protiv Zadra nije našao u protokolu, a potom je saopšteno da je završio saradnju sa Crvenom zvezdom.

On je opet napravio grub prekršaj, i to samo 19 dana nakon što se vratio među crveno-bele posle šestomesečne suspenzije zbog korišćenja marihuane.

Uprkos svemu, Crvena zvezda zahvalila se sada već bivšem igraču na saradnji.

"Crvena zvezda Telekom se ovom prilikom zahvaljuje Markusu Vilijamsu, na svemu što je učinio igrajući u crveno-belom dresu, i doprinosu koji je dao u velikim uspesima tokom takmičarske sezone 2014/2015, i želi mu puno uspeha u nastavku karijere", stoji u saopštenju crveno-belih.

Markus Vilijams je u Crvenu zvezdu stigao u avgustu prošle godine iz Lokomotive Kubanj, a u karijeri je igrao i za Unikahu, ali i u NBA ligi, gde je za četiri sezone nastupao za Nju Džersi, Golden Stejt i Memfis.

Komentari / 0

Ostavite komentar