Ко ће бити селектор Црне Горе? Рајевац, Тумбаковић, Љупко...?!

Председник Фудбалског савеза Црне Горе Дејан Савићевић скратио листу жеља за новог селектора ове репрезентације на четири имена.

Фудбал 28.12.2015 | 19:00
Ко ће бити селектор Црне Горе? Рајевац, Тумбаковић, Љупко...?!

Милован Рајевац, Љубиша Тумбаковић, Љупко Петровић и Фарук Хаџибегић.

То су имена тренера са којима ће председник Фудбалског савеза Црне Горе Дејан Савићевић ускоро обавити разговоре, а онда и одлучити ко ће преузети ову репрезентацију, сазнају црногорске "Вијести" из поузданих извора.

Доскорашњи селектор Бранко Брновић није добио нови уговор после неуспеха у квалификацијама за Европско првенство 2016. године, па је на Дејану Савићевићу да до фебруара "пробере" и одлучи се за једно од поменута четири имена, а у обзир долазе и Мирослав Ђукић и Сафет Сушић.

Милован Рајевац је најозбиљнији кандидат за место селектора, а он је чак од 2011. године без посла када је напустио репрезентацију Катара. Највеће успехе забележио је са репрезентацијом Гане коју је водио на Светском првенству 2010. године.

Љубиша Тумбаковић се већ две године не бави тренерским послом, а у каријери никада није вршио улогу селектора, док је врло занимљив кандидат и Љупко Петровић који је са Црвеном звездом, а и са Дејаном Савићевићем, постао првак Европе у Барију 1991. године.

Сем српских кандидата ту је и бивши еелектор Босне и Херцеговине Фарук Хаџибегић, који је у каријери углавном водио француске и турске клубове.

Коментари / 0

Оставите коментар