Мурињо остаје у Енглеској, али не као менаџер?!

Уместо преузимања Манчестер јунајтеда Португалац планира да се опроба као селектор. Жели да преузме "Горди Албион" наредног лета.

Фудбал 29.12.2015 | 10:00
Мурињо остаје у Енглеској, али не као менаџер?!

Ни Манчестер јунајтед, а ни Манчестер сити?

Иако је клупа "ђавола" до пола празна јер се очекује одлазак Луја ван Гала, наредни посао Жозеа Муриња неће бити везан за клубове, већ за репрезентацију.

Доскорашњи менаџер Челсија Жозе Мурињо изразио је жељу да преузме репрезентацију Енглеске после завршетка првенства Европе 2016. године, преноси Сандеј Мирор.

Како се наводи, Мурињо је обавестио свог менаџера Жоржа Мендеша да има намеру да наследи Роја Хоџсона и тако се опроба и у вођењу националне селекције. Мурињо се, после отказа у Челсију, доводио у везу са Манчестер Јунајтед и могућим повратком у Реал Мадрид.

Он је пре неколико година говорио да је заинтересован за селекторски посао, али у "далекој старости", па се очекивало да ће у позним годинама преузети репрезентацију Португала, али то би могло да се промени. Такође, није немогуће да у исто време обавља посао менаџера и селектора, али је то мало вероватно с обзиром на посвећеност "Специјалног".

Исти извор пише да се Португалцу остаје у Енглеској јер се његова породица навикла на живот у Лондону.

Коментари / 0

Оставите коментар