Murinjo ostaje u Engleskoj, ali ne kao menadžer?!

Umesto preuzimanja Mančester junajteda Portugalac planira da se oproba kao selektor. Želi da preuzme "Gordi Albion" narednog leta.

Fudbal 29.12.2015 | 10:00
Murinjo ostaje u Engleskoj, ali ne kao menadžer?!

Ni Mančester junajted, a ni Mančester siti?

Iako je klupa "đavola" do pola prazna jer se očekuje odlazak Luja van Gala, naredni posao Žozea Murinja neće biti vezan za klubove, već za reprezentaciju.

Doskorašnji menadžer Čelsija Žoze Murinjo izrazio je želju da preuzme reprezentaciju Engleske posle završetka prvenstva Evrope 2016. godine, prenosi Sandej Miror.

Kako se navodi, Murinjo je obavestio svog menadžera Žorža Mendeša da ima nameru da nasledi Roja Hodžsona i tako se oproba i u vođenju nacionalne selekcije. Murinjo se, posle otkaza u Čelsiju, dovodio u vezu sa Mančester Junajted i mogućim povratkom u Real Madrid.

On je pre nekoliko godina govorio da je zainteresovan za selektorski posao, ali u "dalekoj starosti", pa se očekivalo da će u poznim godinama preuzeti reprezentaciju Portugala, ali to bi moglo da se promeni. Takođe, nije nemoguće da u isto vreme obavlja posao menadžera i selektora, ali je to malo verovatno s obzirom na posvećenost "Specijalnog".

Isti izvor piše da se Portugalcu ostaje u Engleskoj jer se njegova porodica navikla na život u Londonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar