Филип Ђуричић жели са Звездом у Лигу шампиона!

Доскорашњи репрезентативац Србије и нападач Бенфике не крије да би волео да заигра за црвено-беле у елитном такмичењу.

Фудбал 28.12.2015 | 15:40
Филип Ђуричић жели са Звездом у Лигу шампиона!

Филип Ђуричић је у Бенфику дошао као звезда из Херенвена, међутим, није успео да се наметне током две и по сезоне.

Нису помогле позајмице Мајнцу и Саутемптону, а 23-годишњи фудбалер песимиста је по питању још једног одласка на "каљење".

Ипак, ако би до тога дошло, зна где би волео. Тачније, где би се вратио.

"Волео бих да играм за Звезду, то није спорно, али мислим да клуб не би улазио у било какву полемику у вези са позајмицом. Моја жеља је да играм са Звездом у Лиги шампиона. Ако не будем њен део, бићу велики навијач", изјавио је Ђуричић, који је поникао у редовима црвено-белих, за лист "Данас".

Ђуричић је уговором везан за Бенфику још три године, а велики проблем представља му астрономско обештећење од 45 милиона евра, које је клуб из Лисабона ставио у уговор када га је купио.

Летос су и једна и друга страна желеле разлаз, међутим, до тога није дошло баш због виског износа који је Бенфика тражила за његову продају.

Видећемо како ће се даље одвијати каријера Филипа Ђуричића...

"Верујем у свој квалитет и све посматрам са позитивне стране. Пријала ми је мало пауза, био сам засићен и физички и психички, био сам под стресом и због репрезентације са којом сам прошао јако тежак период. Ово ми је дошло да напуним батерије, верујем да ћу направити нешто велико у каријери", не предаје се млади нападач.

Коментари / 0

Оставите коментар