Filip Đuričić želi sa Zvezdom u Ligu šampiona!

Doskorašnji reprezentativac Srbije i napadač Benfike ne krije da bi voleo da zaigra za crveno-bele u elitnom takmičenju.

Fudbal 28.12.2015 | 15:40
Filip Đuričić želi sa Zvezdom u Ligu šampiona!

Filip Đuričić je u Benfiku došao kao zvezda iz Herenvena, međutim, nije uspeo da se nametne tokom dve i po sezone.

Nisu pomogle pozajmice Majncu i Sautemptonu, a 23-godišnji fudbaler pesimista je po pitanju još jednog odlaska na "kaljenje".

Ipak, ako bi do toga došlo, zna gde bi voleo. Tačnije, gde bi se vratio.

"Voleo bih da igram za Zvezdu, to nije sporno, ali mislim da klub ne bi ulazio u bilo kakvu polemiku u vezi sa pozajmicom. Moja želja je da igram sa Zvezdom u Ligi šampiona. Ako ne budem njen deo, biću veliki navijač", izjavio je Đuričić, koji je ponikao u redovima crveno-belih, za list "Danas".

Đuričić je ugovorom vezan za Benfiku još tri godine, a veliki problem predstavlja mu astronomsko obeštećenje od 45 miliona evra, koje je klub iz Lisabona stavio u ugovor kada ga je kupio.

Letos su i jedna i druga strana želele razlaz, međutim, do toga nije došlo baš zbog viskog iznosa koji je Benfika tražila za njegovu prodaju.

Videćemo kako će se dalje odvijati karijera Filipa Đuričića...

"Verujem u svoj kvalitet i sve posmatram sa pozitivne strane. Prijala mi je malo pauza, bio sam zasićen i fizički i psihički, bio sam pod stresom i zbog reprezentacije sa kojom sam prošao jako težak period. Ovo mi je došlo da napunim baterije, verujem da ću napraviti nešto veliko u karijeri", ne predaje se mladi napadač.

Komentari / 0

Ostavite komentar