Сага звана - ''Прелазак у Ливерпул''...!

Марко Грујић мир потражио у Острогу! Један од најталентованијих фудбалера Црвене звезде и велика жеља Ливерпула, Марко Грујић, пре два дана је замолио јавност да му да мало мира док је пауза у првенству, а мир је потражио и у једном од најпознатијих манастира, Острогу.

Фудбал 28.12.2015 | 15:20
Сага звана - ''Прелазак у Ливерпул''...!

Грујић је, подсетимо, једна од центалних спортских тема у Србији, пошто је Звезда јавно објавила да од његовог трансфера зависи будућност клуба, као и да је прихватила понуду Ливерпула од укупно седам милиона евра. Овај 19-годишњак, међутим, само истиче да му је неопходан мир и да све моли да имају разумевања.

Мир је потражио управо у светињи саграђеној још око 859. године.

По повратку из духовне у световну сферу живота, Звездин фудбалер се током изласка срео са Владимиром Вуксановићем, једним од познатијих манекена. Како су се фотографисали са чашама у рукама, Грујића су порукама на Инстаграму засули навијачи енглеског клуба, који га жељно ишчекују на славном стадиону Енфилд.

"Прилично се пије и у Ливерпулу, само да знаш", поручио му је један од њих.

Марку Грујићу је, од читаве "Саге Ливерпул", током које је његов отац истакао да од "тога нема ништа" и да Звезда покушава да се окористи о квалитете овог младића, не размишљајући да ће више зарадити кад он сазри - заиста најпотребнији мир. Чињеница да га тражи је добра и важна, све док се у чаши налази безалкохолно пиће, а одлазак на Острог буде инспирација за мудре одлуке и добра дела.

Коментари / 0

Оставите коментар