Saga zvana - ''Prelazak u Liverpul''...!

Marko Grujić mir potražio u Ostrogu! Jedan od najtalentovanijih fudbalera Crvene zvezde i velika želja Liverpula, Marko Grujić, pre dva dana je zamolio javnost da mu da malo mira dok je pauza u prvenstvu, a mir je potražio i u jednom od najpoznatijih manastira, Ostrogu.

Fudbal 28.12.2015 | 15:20
Saga zvana - ''Prelazak u Liverpul''...!

Grujić je, podsetimo, jedna od centalnih sportskih tema u Srbiji, pošto je Zvezda javno objavila da od njegovog transfera zavisi budućnost kluba, kao i da je prihvatila ponudu Liverpula od ukupno sedam miliona evra. Ovaj 19-godišnjak, međutim, samo ističe da mu je neophodan mir i da sve moli da imaju razumevanja.

Mir je potražio upravo u svetinji sagrađenoj još oko 859. godine.

Po povratku iz duhovne u svetovnu sferu života, Zvezdin fudbaler se tokom izlaska sreo sa Vladimirom Vuksanovićem, jednim od poznatijih manekena. Kako su se fotografisali sa čašama u rukama, Grujića su porukama na Instagramu zasuli navijači engleskog kluba, koji ga željno iščekuju na slavnom stadionu Enfild.

"Prilično se pije i u Liverpulu, samo da znaš", poručio mu je jedan od njih.

Marku Grujiću je, od čitave "Sage Liverpul", tokom koje je njegov otac istakao da od "toga nema ništa" i da Zvezda pokušava da se okoristi o kvalitete ovog mladića, ne razmišljajući da će više zaraditi kad on sazri - zaista najpotrebniji mir. Činjenica da ga traži je dobra i važna, sve dok se u čaši nalazi bezalkoholno piće, a odlazak na Ostrog bude inspiracija za mudre odluke i dobra dela.

Komentari / 0

Ostavite komentar