Лозница: Новогодишња журка и квиз

"Новогодишња радост у Кадињачи", мото је под којим ће, у среду,ученици и запослени у Основној школи "Кадињча", једној од највећих најуредјенијих и по настави најуспешњих школа, не само у Вуковом крају и Западној Србији, обележити предстојеће новогодишње празнике.

Србија 26.12.2015 | 09:10
Лозница: Новогодишња журка и квиз

Тог дана сви ученици старијих разреда ће наставу имати у преподневним сатима, а новогодишња журка за ученике млађих разреда заказана је у 13.30 часова у пространом холу школе.

"Уз огромну окићену јелку, која је поклон шумског газдинства “Борања” из Лознице , Деда Мраза и пригодну дечју музику , за најмлађе ученике ове школе, журка ће тада започети", каже професор Нада Остојић, директорка школе.

У 19 часова је квиз такмичење ученика седмог разреда а након тога и новогодишња журка за ученике старијих разреда која че трајати до поноћи. После овога, сви ученици у Србији, одлазе на мини распуст све до 11.1. јануара. И ми запослени и наши ђаци најраодсније божићне празнике светковаћемо у нашим домовима, са најближим, у духу наше вере православне и богате традиције.

Радост ће, по речима директорке, трајати, не само за ове и божићне празнике, већ и током читаве године, "јер ће и наставници и учитељи и дјаци дати све од себе за освајање нових знања са којима је и радовање веће".

"Наши ученици су, годинама већ, навикли да им старамо лепе садржаје за забаву и разоноду, што они, пре тога, морају да заслуже добрим радом, залагањем и ваљаним васпитањем", поручује директорка Остојић.

В.Митрић

Коментари / 0

Оставите коментар