Loznica: Novogodišnja žurka i kviz

"Novogodišnja radost u Kadinjači", moto je pod kojim će, u sredu,učenici i zaposleni u Osnovnoj školi "Kadinjča", jednoj od najvećih najuredjenijih i po nastavi najuspešnjih škola, ne samo u Vukovom kraju i Zapadnoj Srbiji, obeležiti predstojeće novogodišnje praznike.

Srbija 26.12.2015 | 09:10
Loznica: Novogodišnja žurka i kviz

Tog dana svi učenici starijih razreda će nastavu imati u prepodnevnim satima, a novogodišnja žurka za učenike mlađih razreda zakazana je u 13.30 časova u prostranom holu škole.

"Uz ogromnu okićenu jelku, koja je poklon šumskog gazdinstva “Boranja” iz Loznice , Deda Mraza i prigodnu dečju muziku , za najmlađe učenike ove škole, žurka će tada započeti", kaže profesor Nada Ostojić, direktorka škole.

U 19 časova je kviz takmičenje učenika sedmog razreda a nakon toga i novogodišnja žurka za učenike starijih razreda koja če trajati do ponoći. Posle ovoga, svi učenici u Srbiji, odlaze na mini raspust sve do 11.1. januara. I mi zaposleni i naši đaci najraodsnije božićne praznike svetkovaćemo u našim domovima, sa najbližim, u duhu naše vere pravoslavne i bogate tradicije.

Radost će, po rečima direktorke, trajati, ne samo za ove i božićne praznike, već i tokom čitave godine, "jer će i nastavnici i učitelji i djaci dati sve od sebe za osvajanje novih znanja sa kojima je i radovanje veće".

"Naši učenici su, godinama već, navikli da im staramo lepe sadržaje za zabavu i razonodu, što oni, pre toga, moraju da zasluže dobrim radom, zalaganjem i valjanim vaspitanjem", poručuje direktorka Ostojić.

V.Mitrić

Komentari / 0

Ostavite komentar