Хтио да прода кћерку због коцкања

Један Израелац ухапшен је због покушаја да прода своју тромесечну ћерку за 18.000 фунти како би исплатио коцкарске дугове, преноси британски „Индепендент“.

Свијет 26.12.2015 | 07:49
Хтио да прода кћерку због коцкања

Мушкарац у раним тридесетим годинама, чији идентитет није објављен, изјавио је на саслушању у полицији да никада није имао намеру да изврши продају бебе до краја, већ да је понуда била варка за подизање готовине.

Његова 27-годишња супруга, чији је идентитет такође непознат, налази се у кућном притвору и још није јасно каква је њена улога у овом случају.

Полицијски званичници из Јерусалима ухапсили су осумњиченог након што се полицијски агент у цивилу представио као потенцијални купац детета и неколико пута састао са несавесним оцем.

Човек је ухапшен након што је предао девојчицу у руке прерушеног полицијског агента који је касније потврдио да га је несавесни отац охрабривао на куповину наводећи да је још једна породица заинтересована да купи тромесечну бебу.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Моја старост

26.12.2015 10:18

Треба ми пар пута да процитам ко кга зени али за ово ми је довољно једном јер то ми је дио струке- познавање културе и обицаја не само религије. Отац је Палестинац. Да ли Арапи коцкају иако је то харам мал? Да, они коцкају и то пуно. Коцкају и Јевреји али свако дјете се броји не само од породице него и од заједнице. Само смрт родитеља мо дјете довести негдје другдје.

ОДГОВОРИТЕ