Htio da proda kćerku zbog kockanja

Jedan Izraelac uhapšen je zbog pokušaja da proda svoju tromesečnu ćerku za 18.000 funti kako bi isplatio kockarske dugove, prenosi britanski „Independent“.

Svijet 26.12.2015 | 07:49
Htio da proda kćerku zbog kockanja

Muškarac u ranim tridesetim godinama, čiji identitet nije objavljen, izjavio je na saslušanju u policiji da nikada nije imao nameru da izvrši prodaju bebe do kraja, već da je ponuda bila varka za podizanje gotovine.

Njegova 27-godišnja supruga, čiji je identitet takođe nepoznat, nalazi se u kućnom pritvoru i još nije jasno kakva je njena uloga u ovom slučaju.

Policijski zvaničnici iz Jerusalima uhapsili su osumnjičenog nakon što se policijski agent u civilu predstavio kao potencijalni kupac deteta i nekoliko puta sastao sa nesavesnim ocem.

Čovek je uhapšen nakon što je predao devojčicu u ruke prerušenog policijskog agenta koji je kasnije potvrdio da ga je nesavesni otac ohrabrivao na kupovinu navodeći da je još jedna porodica zainteresovana da kupi tromesečnu bebu.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Moja starost

26.12.2015 10:18

Treba mi par puta da procitam ko kga zeni ali za ovo mi je dovoljno jednom jer to mi je dio struke- poznavanje kulture i obicaja ne samo religije. Otac je Palestinac. Da li Arapi kockaju iako je to haram mal? Da, oni kockaju i to puno. Kockaju i Jevreji ali svako djete se broji ne samo od porodice nego i od zajednice. Samo smrt roditelja mo djete dovesti negdje drugdje.

ODGOVORITE