Чавић: СзП ће имати заједничке кандидате

Главни одбор НДП-а подржава политичко дјеловање Савеза за промјене, а у понедјељак, 28. децембра, биће потписан меморандум којим ће се утврдити политичко дјеловање Савеза за промјене на свим нивоима, рекао је предсједник НДП-а Драган Чавић.

Република Српска 25.12.2015 | 22:43
Чавић: СзП ће имати заједничке кандидате

Сагласни смо да Савез за промјене има заједничке кандидате на локалним изборима наредне године, рекао је Чавић након сједнице Главног одбора НДП-а.

Што се тиче коментара Бакира Изетбеговића и Дениса Звиздића у вези са доласком Александра Вучића на обиљежавање Дана Републике Српске, Чавић истиче да је то било очекивано. Да је на мјесту предсједника Републике, каже да би и њих двојицу позвао на прославу.

БН ТВ

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

само

25.12.2015 16:34

Само лагано плата иде радни стаз иде мозе вако сто се тебе тице јос 100 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

САСЕ САСЕ

25.12.2015 18:23

Друже Чавићу, можете ли се договорити ко уништи државну фирму која је управљала РУДНИКОМ ОЛОВА И ЦИНКА САСЕ КОД СРЕБРЕНИЦЕ. Дрзава (НЕ ЗНАМО КО) прво је дозволила да оде у стецај дрзавна (пазите, ДРЗАВНА) фирма која је управљала рудником, да би исти рудник дала приватној фирми. Вецински власници (2/3) те приватне фирме (која сада управља рудником) су неки србијански тајкуни бивси директори Генеxа (скоро сви због криминала на потерницама неколико земаља окрузења), а мањински власник (1/3) једна фирма са Кипра (зна се и која), цији је власник, како се отворено прица у Сребреници, један нас високопозиционирани политицар (за претпоставити је који). Уствари, дрзава је без тендера и концесионог уговора, прво дала приватној фирми рудник на располагање, па тек онда своју (ДРЗАВНУ) фирму након 5 година гурнула у стецај. У моменту стецаја, приватна фирма (нови корисник рудника) дуговала је дрзавној фирми која је отисла у стецај преко 3 милиона КМ, које мозда никада нису врацене. Након отварања стецаја, стецајни управници (прво један, па онда овој сто је сад) приватној фирми (новом кориснику рудника) из стецајне масе продали су у бесцијење и по симболицној цијени сву вриједну покретну и непокретну имовину. Сада се руда извози у иностранство (знаци не прерадјује у земљи) испод трзисних цијена и тако ускрацује порез на добит дрзави. Исто сто су радили Литванци са производима фабрике Бирац. СИПА за све ово зна и има све податке, али по том питању никад ниста није предузимала. Претпостављате засто. МИ МАЛИ АКЦИОНАРИ БИВСЕ ДРЗАВНЕ ФИРМЕ И БИВСИ РАДНИЦИ РУДНИКА СЕ ПИТАМО: ДА ЛИ ЋЕ СЕ "НОВА" СИПА ТИМ ПИТАЊЕМ ИКАДА ПОЗАБАВИТИ

Name

Ђорђе

25.12.2015 17:43

Имаћете и заједничке кандидате,али проблем је што не знате препознати унапред "Прелетаче" и "Папке".То се име појави у политици на Балкану.Примате "свашта" смо да Вас има и то ће се поново обити о главу СзП.римско царство је пропало ,кад су у војску примали "Свакога".Вјерујте ми народе у позадини заиста поштених појединаца,а поштени су сви ови лидери СзП,а нарочито гос.Босић и Иванић,али сви су релативно поштени.Али у њиховим сјенама ,мали смо ми народ,погледајте конференције за новинаре и др, сједнице видјећете "лопове на чекању".Тако их ја зовем и знам их. Не зелим да их спомињем именом и презименом,али знају их многи евентуални потенцијални Ваши гласачи. Они би Бога украли да могу.Они интелегенцији недозвољавају гласати на изборима.Интелегенција "абдицира" дакле не гласа на изборима.Тако вам стоје ствари драги мој народе и демократије нема док је концетрација моћи и новца у рукама групице људи.Те две ствари немогу заједно опстати исто ,као материја и антиматерија у природи.Једно друго гута. Желим лијеп поздрав свима без обзира на вјеру и нацију. сретан Божић припадницима католичке вероисповести. ИСКРЕНО И ПОШТЕНО. Ђорђе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Север

25.12.2015 17:52

Да вас има трипут толико не мозете Додика срусити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

25.12.2015 19:58

Благо теби

Name

Једини

25.12.2015 19:55

Једини политичар који се разумије у економију и финансије. Мала странка а своја за разлику од ПДП-а коме се не може вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

25.12.2015 21:05

Сваке изборе из Чавине странке се појача СНСД и Додик.Чава је Додикова сигурица.Увијек спаваче код Чавица има.Војин је отворио серију прелазак,и спасио Додика.

Name

Једини

26.12.2015 21:44

И из других странака прелазе. А та чињеница не значи да је добар економиста. Нормално се понаша, хода по граду нормално и комуницира са људима, радио је тако и када је био у власти.

Name

Цццц

25.12.2015 20:22

Суд и тузиластво би требали само отворити овај портал и процитати коментаре и донијети пресуде .Овдје се све зна ко је лопов ко је поштен од политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

25.12.2015 22:20

Дакле Вучић се и даље не мијеша. Не подржава Кустурицу и Додика. Ма јок. То је раја провикала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуро

26.12.2015 15:35

Нек је вама добро ,иде плата радни стаз а ко ...е народ

ОДГОВОРИТЕ