Суботић у јануару код Клопа у Ливерпулу?!

Бивши репрезентативац Србије Невен Суботић могао би да напусти Борусију Дортмунд у јануарском прелазном року, преноси ЕСПН.

Фудбал 25.12.2015 | 23:00
Суботић у јануару код Клопа у Ливерпулу?!

Суботић, који је у време Јиргена Клопа био стандардни првотимац, има проблема с повредама у последњих годину дана, а чини се да тренер Томас Тухел не рачуна на њега.

Ипак, дефанзивац би ускоро поново могао да сарађује са човеком са којим је освојио пет трофеја и играо финале Лиге шампиона, и који га је повео са собом када је долазио из Мајнца, јер се управо Ливерпул спомиње као његова наредна дестинација.

Суботић је ове сезоне започео само један, а одиграо укупно два меча, па 'Редси', који су само један од заинтересованих клубова, желе да искористе околности и доведу 27-годишњег штопера за мању цену од реалне тржишне.

Клоп је гостујући у спортској емисији на локалном радију у Мерсисајду рекао "да не може да коментарише наводе око Суботића".

Међутим, с друге стране, спортски директор БВБ Михаел Цорк рекао је да је свестан да Невен није срећан на Вестфалену, али да он упркос томе није играч ког клуб жели да прода.

"И даље се налазимо у првом делу сезоне и нисмо размишљали о његовој продаји, али ћемо ипак размотрити целу ситуацију. Ово је веома необична и тешка ситуација за њега, а потпуно је нормално да није срећан због тога", рекао је Цорк.

Суботић је у мају ове године продужио уговор са тимом из области Рур до 2018. године.

Коментари / 0

Оставите коментар