Subotić u januaru kod Klopa u Liverpulu?!

Bivši reprezentativac Srbije Neven Subotić mogao bi da napusti Borusiju Dortmund u januarskom prelaznom roku, prenosi ESPN.

Fudbal 25.12.2015 | 23:00
Subotić u januaru kod Klopa u Liverpulu?!

Subotić, koji je u vreme Jirgena Klopa bio standardni prvotimac, ima problema s povredama u poslednjih godinu dana, a čini se da trener Tomas Tuhel ne računa na njega.

Ipak, defanzivac bi uskoro ponovo mogao da sarađuje sa čovekom sa kojim je osvojio pet trofeja i igrao finale Lige šampiona, i koji ga je poveo sa sobom kada je dolazio iz Majnca, jer se upravo Liverpul spominje kao njegova naredna destinacija.

Subotić je ove sezone započeo samo jedan, a odigrao ukupno dva meča, pa 'Redsi', koji su samo jedan od zainteresovanih klubova, žele da iskoriste okolnosti i dovedu 27-godišnjeg štopera za manju cenu od realne tržišne.

Klop je gostujući u sportskoj emisiji na lokalnom radiju u Mersisajdu rekao "da ne može da komentariše navode oko Subotića".

Međutim, s druge strane, sportski direktor BVB Mihael Cork rekao je da je svestan da Neven nije srećan na Vestfalenu, ali da on uprkos tome nije igrač kog klub želi da proda.

"I dalje se nalazimo u prvom delu sezone i nismo razmišljali o njegovoj prodaji, ali ćemo ipak razmotriti celu situaciju. Ovo je veoma neobična i teška situacija za njega, a potpuno je normalno da nije srećan zbog toga", rekao je Cork.

Subotić je u maju ove godine produžio ugovor sa timom iz oblasti Rur do 2018. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar