Полицајац оптужен за обљубљивање дјетета

Све што је написано у медијима је нетачно и у питању је чиста намештаљка. Не желим да дајем никакве изјаве до окончања истражног поступка. Након тога, против свих медија који су објављивали овакве гнусне лажи о мени поднећу пријаву. 

Србија 24.12.2015 | 08:50
Полицајац оптужен за обљубљивање дјетета

Ово је све што је, за "Новости", имао да каже полицајац Батрић Ђуришић (48) који се сумњичи да је тринаестогодишњу девојчицу из Мајданпека покушао да присили на недозвољене сексуалне полне радње.

У истрагу се укључило и Основно тужилаштво у Неготину, а како смо сазнали, МУП је суспендовао Батрића до окончања поступка и покренута је иницијатива за дисциплински поступак. Мајка тинејџерке, која је и пријавила полицајца, тврди да је Ђуришић њеној ћерки говорио како ће је "научити да се љуби", а затим је и позвао код себе у стан.

"Једно вече ме је питала како се хапси полицајац, па сам ја тражила да ми објасни зашто је то занима. Али она није била спремна да ми каже", говори, за "Новости", Д. С. која је одбила да се фотографише.

Следећег јутра ћерка је поновила то питање и тражила ми да не реагујем ако ми исприча шта се десило. Рекла сам јој да то не могу да јој обећам. На крају ми се, ипак, отворила.

Д. С. каже да је њена ћерка пре неколико дана прошла поред солитера у којем живи Ђуришић.

"Полицајац је био испред зграде и моја ћерка му се уљудно јавила, будући да се мој брат дружи са њим", прича Д. С.

Међутим, Ђуришић ју је сустигао и питао је да ли иде до града. Након тога је рекао да ће се и он прошетати заједно са њом, јер му је мало досадно.

Према речима мајке, полицајац је њену ћерку питао да ли има момка и да ли се некада љубила.

"Тада јој је, како ми је ћерка испричала, казао да је он спреман да је научи како се љуби", у шоку се Д. С. присећала разговора са ћерком.

Казао је да ће бити пажљив и нежан и да нема чега да се плаши. Она је брзо реаговала рекавши му да је видела друга, након чега је Батрић престао да је спопада.

Девојчица је одмах дошла кући, а касније је мајци испричала да се плаши и да не зна шта да ради.

"Питала ме је за савет, како да се понаша ако га опет сретне", наставља Д. С.

Рекла сам јој да бежи и вришти ако јој приђе, или покуша нешто да уради.

Након неколико дана девојчица је поново срела полицајца који је, како Д. С. каже, овог пута био у униформи. Поново је пришао мојој ћерки и позвао је да дође код њега кући.

"Рекао је да ће је чекати сутра на тераси свог стана када се буде враћала из школе и да се она слободно попне до њега", тврди мајка тинејџерке.

Запретио јој је да никоме ништа не прича. Ћерка ми је била избезумљена, а ја сам одмах отишла у полицију и пријавила случај.

Батрићеве колеге са којима смо разговарали кажу да је реч о полицајцу са 25 година радног стажа, који никада није учинио ни најмањи прекршај и који важи за угледног и поштеног службеника.

"Ђуришић се пре неколико година доселио из Клине код Пећи у Мајданпек", рекао нам је један од његових колега.

Не могу да верујем да има и зрнца истине у свему овоме, јер је Батрић увек био поштен полицајац, који је све радио по закону.

Извор: Вечерње НОВОСТИ

 

Коментари / 0

Оставите коментар