Policajac optužen za obljubljivanje djeteta

Sve što je napisano u medijima je netačno i u pitanju je čista nameštaljka. Ne želim da dajem nikakve izjave do okončanja istražnog postupka. Nakon toga, protiv svih medija koji su objavljivali ovakve gnusne laži o meni podneću prijavu. 

Srbija 24.12.2015 | 08:50
Policajac optužen za obljubljivanje djeteta

Ovo je sve što je, za "Novosti", imao da kaže policajac Batrić Đurišić (48) koji se sumnjiči da je trinaestogodišnju devojčicu iz Majdanpeka pokušao da prisili na nedozvoljene seksualne polne radnje.

U istragu se uključilo i Osnovno tužilaštvo u Negotinu, a kako smo saznali, MUP je suspendovao Batrića do okončanja postupka i pokrenuta je inicijativa za disciplinski postupak. Majka tinejdžerke, koja je i prijavila policajca, tvrdi da je Đurišić njenoj ćerki govorio kako će je "naučiti da se ljubi", a zatim je i pozvao kod sebe u stan.

"Jedno veče me je pitala kako se hapsi policajac, pa sam ja tražila da mi objasni zašto je to zanima. Ali ona nije bila spremna da mi kaže", govori, za "Novosti", D. S. koja je odbila da se fotografiše.

Sledećeg jutra ćerka je ponovila to pitanje i tražila mi da ne reagujem ako mi ispriča šta se desilo. Rekla sam joj da to ne mogu da joj obećam. Na kraju mi se, ipak, otvorila.

D. S. kaže da je njena ćerka pre nekoliko dana prošla pored solitera u kojem živi Đurišić.

"Policajac je bio ispred zgrade i moja ćerka mu se uljudno javila, budući da se moj brat druži sa njim", priča D. S.

Međutim, Đurišić ju je sustigao i pitao je da li ide do grada. Nakon toga je rekao da će se i on prošetati zajedno sa njom, jer mu je malo dosadno.

Prema rečima majke, policajac je njenu ćerku pitao da li ima momka i da li se nekada ljubila.

"Tada joj je, kako mi je ćerka ispričala, kazao da je on spreman da je nauči kako se ljubi", u šoku se D. S. prisećala razgovora sa ćerkom.

Kazao je da će biti pažljiv i nežan i da nema čega da se plaši. Ona je brzo reagovala rekavši mu da je videla druga, nakon čega je Batrić prestao da je spopada.

Devojčica je odmah došla kući, a kasnije je majci ispričala da se plaši i da ne zna šta da radi.

"Pitala me je za savet, kako da se ponaša ako ga opet sretne", nastavlja D. S.

Rekla sam joj da beži i vrišti ako joj priđe, ili pokuša nešto da uradi.

Nakon nekoliko dana devojčica je ponovo srela policajca koji je, kako D. S. kaže, ovog puta bio u uniformi. Ponovo je prišao mojoj ćerki i pozvao je da dođe kod njega kući.

"Rekao je da će je čekati sutra na terasi svog stana kada se bude vraćala iz škole i da se ona slobodno popne do njega", tvrdi majka tinejdžerke.

Zapretio joj je da nikome ništa ne priča. Ćerka mi je bila izbezumljena, a ja sam odmah otišla u policiju i prijavila slučaj.

Batrićeve kolege sa kojima smo razgovarali kažu da je reč o policajcu sa 25 godina radnog staža, koji nikada nije učinio ni najmanji prekršaj i koji važi za uglednog i poštenog službenika.

"Đurišić se pre nekoliko godina doselio iz Kline kod Peći u Majdanpek", rekao nam je jedan od njegovih kolega.

Ne mogu da verujem da ima i zrnca istine u svemu ovome, jer je Batrić uvek bio pošten policajac, koji je sve radio po zakonu.

Izvor: Večernje NOVOSTI

 

Komentari / 0

Ostavite komentar