Џајић: Не правите аферу од трансфера Грујића!

Легенда Црвене звезде Драган Џајић рекао је да би црвено-бели морали што пре да реше ситуацију око трансфера Марка Грујића у Ливерпул.

Фудбал 24.12.2015 | 23:20
Џајић: Не правите аферу од трансфера Грујића!

Црвена звезда на столу има понуду енгелског великана тешку седам милиона евра и 10 одсто од наредне продаје, али играчев отац мисли да је рано да се сада склопи договор како би Грујић 1. јула наредне године прешао у Ливерпул.

"Колико сам обавештен трансфер није дефинитивно готов. Не волим што се овај случај не завршава јер се одуговлачењем прави афера. Од лепе ствари која је могла да се деси, како време одмиче доћи ћемо у ситуацију да се од нечега бранимо или прави случај, што не би смело", рекао је Џајић Тањугу.

Трећа Звездина звезда и почасни председник додао је да је у интересу клуба да се што пре донесе одлука.

"Не бих причао о бројкама и свему томе. Искључиво гледам само клуб и уколико је договор пао, онда би на прави начин требало да се прикаже јавности. Овако, сваки дан пише се нешто ново. Лично као звездаш, желим да се не диже никаква афера да би играчи и руководство могли мирно да се припреме за други део сезоне".

Џајић је поручио да је садашњи тим Звезде направио велики успех после одличних резултата у првом делу сезоне.

"Победили су 19 утакмица у првенству, у низу, немају пораз. Све честитке руководству, тренеру и фудбалерима. То је нешто што нико није очекивао, а донело је велику радост навијачима. Ова генерација је ушла у историју клуба по броју узастопних победа, али надам се да су њихове могућности веће", навео је Џајић и додао да и даље помаже клубу колико може са функције почасног председника.

Коментари / 0

Оставите коментар