Ђак бацио сузавац у школи у Београду

У Другој економској школи у београдској општини Вождовац јутрос у 8.55 ученик првог разреда активирао је сузавац у једној од учионица.

Србија 23.12.2015 | 16:05
Ђак бацио сузавац у школи у Београду

Екипа Хитне помоћи је послата у поменуту школу и како за "Блиц" из њихове службе кажу, повређених нема.

Настава је била обустављена, а ђаци су упућени својим кућама, док ће се часови у поподневној смени нормално одржавати.

Директор школе Дејан Недић каже да се овај инцидент догодио у тренутку када у учионици није било професора, као и да у њој не постоји видео надзор.

"Одмах смо децу извели на терен у двориште и обезбедили да се просторије проветре. Никоме није позлило, обавестили смо тужилаштво, полицију, хитну помоћ, Министарство просвете и градски Секретаријат. Установили смо да нема повређених, Хитна помоћ се вратила, увиђај је извршен, а дете је признало шта је урадило" казао је директор.

У школу су пристигли родитељи ученика који је починио изгред и два његова друга на чијем месту се све догодило, како би се истражио цео случај.

Директор је казао да мотив није познат и да деца нису имала заказан контролни задатак, па је разлог за такво понашање “вероватно његова бахатост”, али додао и да ће ученик тек бити испитан.

Ово је први такав инцидент у Другој економској школи, а директор каже да ће санкције свакако уследити, јер је дете угрозило безбедност хиљаду ђака.

"Кад се деси неки прекршај овог вида обично родитељи испишу дете, јер је јасно да је признало и јер је угрозило безбедност хиљаду деце. То више не сме да се деси никада" казао је директор Недић.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ДУЛЕ НС

23.12.2015 16:29

НИСУ ДЕЦА КРИВА 2000ТЕ БИЛИ СУ МАЛИ КАД СУ ИМ РОДИТЕЉИ ДЕМОЛИРАЛИ СКУПСТИНУ НАПРАВИЛИ ДУГ 40МИЛИАРДИ ДОЛАРА И НКОМ НИСТА.

ОДГОВОРИТЕ