Партизан у реновирање кренуо од свог гола!

ФК Партизан представио је прва два појачања у зимском прелазном року, а црно-бели су реконструкцију тима кренули од најслабије тачке – одбране.

Фудбал 23.12.2015 | 18:00
Партизан у реновирање кренуо од свог гола!

У Хумску 1 су стигли искусни голман Бојан Шаранов и штопер Марко Јовановић, који се вратио у клуб после пет година.

Шаранов има 28 година, у Партизан стиже из грчког Ерготелиса, а потписао је двогодишњи уговор. Јовановић је годину дана млађи, каријеру је почео управо у Партизану, где се вратио после полусезоне у Вождовцу.

"Знамо Шаранова и његове фудбалске, али и људске квалитете. Бранио је у Хаифи (Макаби), од мог доласка важио је за "првог пика". Марка нема потребе превише да представљамо, играли смо заједно у Пољској, где је био најбољи штопер. Почели смо прелазни рок од голмана, јер тим се прави управо од њега. Биће још појачања, изненадићете се именима", рекао је спортски директор црно-белих Ивица Илиев.

Шаранов је каријеру у Србији почео у ОФК Београду, три сезоне је провео у Израелу, а у међувремену је једном наступио и за Србију.

"Велики је Партизан клуб, а свако дете жели да заврши у највећем клубу ове земље. Илиев ме убедио да дођем тако што је рекао да ме жели Партизан и ту је била тачка. А истина је, јесам имао и понуда из Грчке", рекао је Шаранов.

Јовановић је био један од носилаца игре 2010. године када је Партизан други пут у овом веку играо у Лиги шампиона, а у међувремену је био одличан у пољској Висли.

"Емоције су прорадиле, нарочито после свега што ми се дешавалао. Сви знају колико волим Партизан. Ово је један од најлепших тренутака у мом животу. Надам се да ћемо сви заједно да вратимо Партизан тамо где му је место", рекао је Јовановић.

Коментари / 0

Оставите коментар