Partizan u renoviranje krenuo od svog gola!

FK Partizan predstavio je prva dva pojačanja u zimskom prelaznom roku, a crno-beli su rekonstrukciju tima krenuli od najslabije tačke – odbrane.

Fudbal 23.12.2015 | 18:00
Partizan u renoviranje krenuo od svog gola!

U Humsku 1 su stigli iskusni golman Bojan Šaranov i štoper Marko Jovanović, koji se vratio u klub posle pet godina.

Šaranov ima 28 godina, u Partizan stiže iz grčkog Ergotelisa, a potpisao je dvogodišnji ugovor. Jovanović je godinu dana mlađi, karijeru je počeo upravo u Partizanu, gde se vratio posle polusezone u Voždovcu.

"Znamo Šaranova i njegove fudbalske, ali i ljudske kvalitete. Branio je u Haifi (Makabi), od mog dolaska važio je za "prvog pika". Marka nema potrebe previše da predstavljamo, igrali smo zajedno u Poljskoj, gde je bio najbolji štoper. Počeli smo prelazni rok od golmana, jer tim se pravi upravo od njega. Biće još pojačanja, iznenadićete se imenima", rekao je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

Šaranov je karijeru u Srbiji počeo u OFK Beogradu, tri sezone je proveo u Izraelu, a u međuvremenu je jednom nastupio i za Srbiju.

"Veliki je Partizan klub, a svako dete želi da završi u najvećem klubu ove zemlje. Iliev me ubedio da dođem tako što je rekao da me želi Partizan i tu je bila tačka. A istina je, jesam imao i ponuda iz Grčke", rekao je Šaranov.

Jovanović je bio jedan od nosilaca igre 2010. godine kada je Partizan drugi put u ovom veku igrao u Ligi šampiona, a u međuvremenu je bio odličan u poljskoj Visli.

"Emocije su proradile, naročito posle svega što mi se dešavalao. Svi znaju koliko volim Partizan. Ovo je jedan od najlepših trenutaka u mom životu. Nadam se da ćemo svi zajedno da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto", rekao je Jovanović.

Komentari / 0

Ostavite komentar