Наташа Беквалац: Имам све мање жеља

У 2016. желим да сви будемо здрави и ментално јаки, јер се много тога лошег дешава око нас - каже певачица

Србија 23.12.2015 | 10:38
Наташа Беквалац: Имам све мање жеља

ПОП певачица Наташа Беквалац, која ће за Нову годину певати у београдском хотелу "Хајат", за најлуђу ноћ обећава луд провод! Новосађанка са београдском адресом истиче да се са бендом увелико припрема за наступ и да ће дати све од себе да гостима ово буде дочек за памћење.

"Целу свирку прилагодили смо дочеку Нове године, јер је то специјално вече", рекла је, за "Новости", Наташа, која се на јучерашње дружење са представницима медија у поменутом хотелу појавила обучена у црно и - сандалама.

"Нећу певати само своје песме, већ све што публика воли да слуша. Нисам сујетна особа и најважније је да се људи добро забаве".

Са Наташом ће на новогодишњем наступу бити и супруг, рукометаш Љуба Јовановић, за кога се тајно удала почетком године. На питање шта ће себи пожелети у 2016, плавокоса певачица, која није скидала осмех с лица, каже:

"Како године пролазе имам све мање жеља. Не знам да ли је то нормално, али ваљда што смо зрелији и мудрији и приоритет су нам другачији. Желим да сви будемо здрави и ментално јаки, јер се много тога лошег дешава око нас. Права реткост је срести нормалне и добре људе, и таквима се дивим. Настојим да будем окружена управо таквим особама. Најважније да човек одреди шта га чини срећним. Некоме је то новац, некоме професионални успех, а некоме породица и васпитање деце".

(Вечерње новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

23.12.2015 12:17

Забоље ме за твој жеље

ОДГОВОРИТЕ