Nataša Bekvalac: Imam sve manje želja

U 2016. želim da svi budemo zdravi i mentalno jaki, jer se mnogo toga lošeg dešava oko nas - kaže pevačica

Srbija 23.12.2015 | 10:38
Nataša Bekvalac: Imam sve manje želja

POP pevačica Nataša Bekvalac, koja će za Novu godinu pevati u beogradskom hotelu "Hajat", za najluđu noć obećava lud provod! Novosađanka sa beogradskom adresom ističe da se sa bendom uveliko priprema za nastup i da će dati sve od sebe da gostima ovo bude doček za pamćenje.

"Celu svirku prilagodili smo dočeku Nove godine, jer je to specijalno veče", rekla je, za "Novosti", Nataša, koja se na jučerašnje druženje sa predstavnicima medija u pomenutom hotelu pojavila obučena u crno i - sandalama.

"Neću pevati samo svoje pesme, već sve što publika voli da sluša. Nisam sujetna osoba i najvažnije je da se ljudi dobro zabave".

Sa Natašom će na novogodišnjem nastupu biti i suprug, rukometaš Ljuba Jovanović, za koga se tajno udala početkom godine. Na pitanje šta će sebi poželeti u 2016, plavokosa pevačica, koja nije skidala osmeh s lica, kaže:

"Kako godine prolaze imam sve manje želja. Ne znam da li je to normalno, ali valjda što smo zreliji i mudriji i prioritet su nam drugačiji. Želim da svi budemo zdravi i mentalno jaki, jer se mnogo toga lošeg dešava oko nas. Prava retkost je sresti normalne i dobre ljude, i takvima se divim. Nastojim da budem okružena upravo takvim osobama. Najvažnije da čovek odredi šta ga čini srećnim. Nekome je to novac, nekome profesionalni uspeh, a nekome porodica i vaspitanje dece".

(Večernje novosti)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

VRS RVI

23.12.2015 12:17

Zabolje me za tvoj želje

ODGOVORITE