Гоца Тржан о беби: Са 40 нисам за отпад!

Доста је суза. Одавно сам престала да плачем због својих проблема. Помирила сам се с тим да не могу да затрудним природним путем, али желим још деце.

Србија 23.12.2015 | 07:24
Гоца Тржан о беби: Са 40 нисам за отпад!

"Сада се расплачем често када помислим на децу која немају основно за живот или када гледам неки тужан филм. Своје проблеме решавам, своје године поносно носим. Мени године не представљају проблем. Желим да ову другу половину живота проживим најбоље што могу и да не жалим ни за чим. Мој највећи проблем у животу је тај што се ничега не бојим. Победила сам свој его и сада знам да ће бити онако како мора бити", прича популарна певачица, и додаје да сматра да су жене у зрелијим годинама одбачене.

"Имам утисак да жене кад пређу одређени број година друштво потпуно одбацује. Као да смо за отпад. Ја као представник генерације 40 плус желим да дам подршку свим женама и да им кажем да најбоље ствари тек предстоје. Рекла сам да ћемо одмах после венчања отићи на вантелесну оплодњу, али одложила сам то за почетак наредне године. Тако смо заједно одлучили. С друге стране, то ћу морати да урадим и због моје ћерке Лене, која ми је рекла да жели да јој мама роди брата“, каже Гоца Тржан (41), која је ушла у пету деценију свог живота.

Певачица додаје да је нимало не плаши чињеница да је старија од свог партнера. Четрнаест година млађи супруг често се нађе на мети девојака, али Гоца каже да то њој не смета.

"Немам ништа против тога да Рашу гледају и стартују друге жене. То је живот. Ја са својим супругом све чешће коментаришем девојке, а много мање мушкарце. Нисам љубоморна јер је то један веома егоистичан чин и сматрам да бих на тај начин гушила свог партнера", каже Гоца, и признаје да се одлично осећа у браку.

Тражим савет од психијатра

Гоца Тржан признаје да је веома строга мајка и да ћерку Лену усмерава на прави пут. Открива да се често саветује са својом пријатељицом, која је психијатар.

"Када постанеш мајка, нико ти не даје приручник за то како да будеш родитељ. Мени је то јако важно и немам проблем да признам да се саветујем са психијатром. Постоји гомила ситница са којима се не сналазим, па је питам. На пример, како дете кажњавати без драме и вике а ставити му до знања да је погрешило", каже Гоца.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

кум

23.12.2015 08:17

Баци пасос па на техницки Преглед па онда ко зна?

ОДГОВОРИТЕ
Name

кум

23.12.2015 10:29

И ја сам тјесио али ти прегонис, цему то? јер ту не говори нико истину а највисе само у своју корист али хвала Богу мозда цес за коју годину све сватити другације.

ОДГОВОРИТЕ