Goca Tržan o bebi: Sa 40 nisam za otpad!

Dosta je suza. Odavno sam prestala da plačem zbog svojih problema. Pomirila sam se s tim da ne mogu da zatrudnim prirodnim putem, ali želim još dece.

Srbija 23.12.2015 | 07:24
Goca Tržan o bebi: Sa 40 nisam za otpad!

"Sada se rasplačem često kada pomislim na decu koja nemaju osnovno za život ili kada gledam neki tužan film. Svoje probleme rešavam, svoje godine ponosno nosim. Meni godine ne predstavljaju problem. Želim da ovu drugu polovinu života proživim najbolje što mogu i da ne žalim ni za čim. Moj najveći problem u životu je taj što se ničega ne bojim. Pobedila sam svoj ego i sada znam da će biti onako kako mora biti", priča popularna pevačica, i dodaje da smatra da su žene u zrelijim godinama odbačene.

"Imam utisak da žene kad pređu određeni broj godina društvo potpuno odbacuje. Kao da smo za otpad. Ja kao predstavnik generacije 40 plus želim da dam podršku svim ženama i da im kažem da najbolje stvari tek predstoje. Rekla sam da ćemo odmah posle venčanja otići na vantelesnu oplodnju, ali odložila sam to za početak naredne godine. Tako smo zajedno odlučili. S druge strane, to ću morati da uradim i zbog moje ćerke Lene, koja mi je rekla da želi da joj mama rodi brata“, kaže Goca Tržan (41), koja je ušla u petu deceniju svog života.

Pevačica dodaje da je nimalo ne plaši činjenica da je starija od svog partnera. Četrnaest godina mlađi suprug često se nađe na meti devojaka, ali Goca kaže da to njoj ne smeta.

"Nemam ništa protiv toga da Rašu gledaju i startuju druge žene. To je život. Ja sa svojim suprugom sve češće komentarišem devojke, a mnogo manje muškarce. Nisam ljubomorna jer je to jedan veoma egoističan čin i smatram da bih na taj način gušila svog partnera", kaže Goca, i priznaje da se odlično oseća u braku.

Tražim savet od psihijatra

Goca Tržan priznaje da je veoma stroga majka i da ćerku Lenu usmerava na pravi put. Otkriva da se često savetuje sa svojom prijateljicom, koja je psihijatar.

"Kada postaneš majka, niko ti ne daje priručnik za to kako da budeš roditelj. Meni je to jako važno i nemam problem da priznam da se savetujem sa psihijatrom. Postoji gomila sitnica sa kojima se ne snalazim, pa je pitam. Na primer, kako dete kažnjavati bez drame i vike a staviti mu do znanja da je pogrešilo", kaže Goca.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

kum

23.12.2015 08:17

Baci pasos pa na tehnicki Pregled pa onda ko zna?

ODGOVORITE
Name

kum

23.12.2015 10:29

I ja sam tjesio ali ti pregonis, cemu to? jer tu ne govori niko istinu a najvise samo u svoju korist ali hvala Bogu mozda ces za koju godinu sve svatiti drugacije.

ODGOVORITE