Мурињо спремио прво појачање за Јунајтед!

Португалац не губи време док ишчекује промоцију на Олд Трафорду!

Фудбал 24.12.2015 | 11:20
Мурињо спремио прво појачање за Јунајтед!

Живо је на Олд Трафорду. Британски медији јављају да је извршни директор Манчестер Јунајтеда Ед Вудвард већ одржао састанак са менаџером Лујем ван Галом, а наводно је заказан и састанак управног одбора који ће одлучити о могућем растанку са Холанђанином.

За то време Жозе Мурињо је у Португалу и спремно чека да преузме кормило Црвених ђавола, а његов агент Жорж Мендеш већ у недељу је добио понуду из Енглеске да обезбеди долазак клијента на Тетар снова. А док чека промоцију у Манчестеру Португалац не губи време, већ спрема и долазак првог појачања.

Примарна мета у јануарском прелазном року за Посебног биће Холанђанин Весли Снајдер, његов талисман из периода када је предводио Интер. Њих двојица су 2010. водили милански тим до сва три трофеја, али су им се путеви разишли након што је Мурињо сео на клупу у Реала из Мадрида.

Ипак, веза коју су остварили на Сан Сиру остала је јака до данашњег дана, а верује се да је Холанђанин, који је тренутно члан Галатасараја, са којим има уговор до лета 2016, итекако спреман да прихвати понуду великог клуба какав је Манчестер Јунајтед, а који је неколико пута раније покушао да га доведе у своје редове.

Била би то уједно и последња шанса за 31-годишњег Снајдера да игра фудбал на врхунском нивоу, пре него што његова каријера и званично почне да залази. Наравно, само да прво Мурињо наследи Ван Гала...

Коментари / 0

Оставите коментар