Потврда из Португалије, Вијеира запретио Звезди!

Платите ме или се не враћам! Имам милионске понуде! Први стрелац Суперлиге оставио је могућност да и на пролеће игра на Маракани...

Фудбал 23.12.2015 | 12:40
Потврда из Португалије, Вијеира запретио Звезди!

Марко Грујић по свему одлази, а Уго Вијеира нема намеру да се врати. Наравно, под условом да руководство Црвене не регулише део или комплетна дуговања према португалском нападачу. Први стрелац Суперлиге (13 голова) потврдио је оно о чему се последњих дана шушкало, да га не занима повратак у Београд ако његов рачун током зимске паузе не буде обогаћен финансијским принадлежностима које му следују на основу летос потписаног уговора.

Како је тај новац тренутно у магли - а могао би да се створи продајом Марка Грујића Ливерпулу - Уго Вијеира је прецизан у поруци коју је послао новинарима редакције Ало.
„Договорено је да управа исплати оно што је обећала. Уколико ми не буде исплаћено биће веома тешко да се вратим“, написао је, наводно, Уго Вијеира.

С друге стране, Вечерње новости истичу да за омаленог шпица, који су брзо увукао Делијма под кожу, постоји огромно интересовање у његовој отаџбини и да је једина од клубова који жели да га ангажују, ни мање ни више него - лисабонски Спортинг.

Сам Вијеира није желео да открива имена потенцијалих купаца, међутим, наговестио је да су понуде које добија из иностранства далеко уносније од новца који би, на основу слова уговора, требало да заради на Маракани.
„Много волим клуб и желео бих да се вратим. Имам милионске понуде других клубова, али ипак желим да се вратим у Звезду“, оставио је Уго Вијеира могућност да и у пролећној сезони носи црвено-бели дрес.

Коментари / 0

Оставите коментар