Potvrda iz Portugalije, Vijeira zapretio Zvezdi!

Platite me ili se ne vraćam! Imam milionske ponude! Prvi strelac Superlige ostavio je mogućnost da i na proleće igra na Marakani...

Fudbal 23.12.2015 | 12:40
Potvrda iz Portugalije, Vijeira zapretio Zvezdi!

Marko Grujić po svemu odlazi, a Ugo Vijeira nema nameru da se vrati. Naravno, pod uslovom da rukovodstvo Crvene ne reguliše deo ili kompletna dugovanja prema portugalskom napadaču. Prvi strelac Superlige (13 golova) potvrdio je ono o čemu se poslednjih dana šuškalo, da ga ne zanima povratak u Beograd ako njegov račun tokom zimske pauze ne bude obogaćen finansijskim prinadležnostima koje mu sleduju na osnovu letos potpisanog ugovora.

Kako je taj novac trenutno u magli - a mogao bi da se stvori prodajom Marka Grujića Liverpulu - Ugo Vijeira je precizan u poruci koju je poslao novinarima redakcije Alo.
„Dogovoreno je da uprava isplati ono što je obećala. Ukoliko mi ne bude isplaćeno biće veoma teško da se vratim“, napisao je, navodno, Ugo Vijeira.

S druge strane, Večernje novosti ističu da za omalenog špica, koji su brzo uvukao Delijma pod kožu, postoji ogromno interesovanje u njegovoj otadžbini i da je jedina od klubova koji želi da ga angažuju, ni manje ni više nego - lisabonski Sporting.

Sam Vijeira nije želeo da otkriva imena potencijalih kupaca, međutim, nagovestio je da su ponude koje dobija iz inostranstva daleko unosnije od novca koji bi, na osnovu slova ugovora, trebalo da zaradi na Marakani.
„Mnogo volim klub i želeo bih da se vratim. Imam milionske ponude drugih klubova, ali ipak želim da se vratim u Zvezdu“, ostavio je Ugo Vijeira mogućnost da i u prolećnoj sezoni nosi crveno-beli dres.

Komentari / 0

Ostavite komentar