Преокрет: Толе Караџић остаје предсједник ФСС-а?!

„Не бих се кладио да се Толе неће кандидовати, поручио Славиша Кокеза приликом отварања спортског центра ФС Београда на Ада Циганлији.

Фудбал 24.12.2015 | 10:00
Преокрет: Толе Караџић остаје предсједник ФСС-а?!

Лепа ствар за фудбал у главном граду Србије! Председник ФС Београда Славиша Кокеза отворио је данас Фудбалски центар на Ада Циганлији, који би у блиској будућности требало да представља регрутни центар за талентовану децу из Београда.

Поред отварања терена ФС Београд је организовао и доделу новогодишњих пакетића за децу из дома у Звечанској. Та дужност била је поверена једном од најбољих играча Србије Марку Грујићу.

Фудбалски центар на Ада Цигналији отворен је пред бројним званицама чији је домаћин био председник ФС Београда Славиша Кокеза.
„Надам се да ће ми ФС Београда поверити нови мандат и да ћу у наредне четири године предвотити ту органзацију“, поручио је Кокеза док је секао врпцу.

Било је то иницијално обраћања гостима после којег је Кокеза осећао потребу да нешто разјасни.
„Само желим да знате да председник ФСС Томислав Караџић није присутан, јер је у Старој Пазови додела Златних лопти. Чисто да не помислите да имамо несугласице“, додао је Кокеза.

После формалног дела први човек ФС Београда обратио се извештачу МОЗЗАРТ Спорта. И, између редова, најавио могућност да Караџић и даље буде председник ФСС.
„Све моје амбиције везане су за ФС Београда. Када крајем марта или почетком априла будемо сазнали ко су кандидати и какав програм нуде одлућимо кога да подржимо. Наша тренутна сарадња са члановима Одбора за хитна питањапопут Мркеле и Саве Милошевића је врло пристојна. Не бих се кладио да се Толе поново неће кандидовати...

Коментари / 0

Оставите коментар