Preokret: Tole Karadžić ostaje predsjednik FSS-a?!

„Ne bih se kladio da se Tole neće kandidovati, poručio Slaviša Kokeza prilikom otvaranja sportskog centra FS Beograda na Ada Ciganliji.

Fudbal 24.12.2015 | 10:00
Preokret: Tole Karadžić ostaje predsjednik FSS-a?!

Lepa stvar za fudbal u glavnom gradu Srbije! Predsednik FS Beograda Slaviša Kokeza otvorio je danas Fudbalski centar na Ada Ciganliji, koji bi u bliskoj budućnosti trebalo da predstavlja regrutni centar za talentovanu decu iz Beograda.

Pored otvaranja terena FS Beograd je organizovao i dodelu novogodišnjih paketića za decu iz doma u Zvečanskoj. Ta dužnost bila je poverena jednom od najboljih igrača Srbije Marku Grujiću.

Fudbalski centar na Ada Cignaliji otvoren je pred brojnim zvanicama čiji je domaćin bio predsednik FS Beograda Slaviša Kokeza.
„Nadam se da će mi FS Beograda poveriti novi mandat i da ću u naredne četiri godine predvotiti tu organzaciju“, poručio je Kokeza dok je sekao vrpcu.

Bilo je to inicijalno obraćanja gostima posle kojeg je Kokeza osećao potrebu da nešto razjasni.
„Samo želim da znate da predsednik FSS Tomislav Karadžić nije prisutan, jer je u Staroj Pazovi dodela Zlatnih lopti. Čisto da ne pomislite da imamo nesuglasice“, dodao je Kokeza.

Posle formalnog dela prvi čovek FS Beograda obratio se izveštaču MOZZART Sporta. I, između redova, najavio mogućnost da Karadžić i dalje bude predsednik FSS.
„Sve moje ambicije vezane su za FS Beograda. Kada krajem marta ili početkom aprila budemo saznali ko su kandidati i kakav program nude odlućimo koga da podržimo. Naša trenutna saradnja sa članovima Odbora za hitna pitanjapoput Mrkele i Save Miloševića je vrlo pristojna. Ne bih se kladio da se Tole ponovo neće kandidovati...

Komentari / 0

Ostavite komentar