Ултиматум Звездиној управи: Дајте паре или се не враћамо!

"Најнезадовољнији су Вијеира и Доналд. Јасно су ставили до знања управи да очекују новац у најкраћем року, иначе немају намеру да играју"!

Фудбал 22.12.2015 | 20:40
Ултиматум Звездиној управи: Дајте паре или се не враћамо!

Странци су током недавно завршене полусезоне имали велики утицај на игру Црвене звезде, заволели су клуб, навијачи су заволели њих, али од љубави се не живи и због тога се управа клуба са Маракане суочава са новим ултиматумум који су изазвали нагомилани финансијски проблеми.

Наиме, како пише Куирир, странци предвођени Угом Вијеиром и Мичелом Доналдом затражили су од челника црвено-белих да им до 11. јануара, тачније до почетка припрема, исплате заостала дуговање или се неће враћати у клуб.

"Најнезадовољнији су Вијеира и Доналд. Јасно су ставили до знања управи да очекују новац у најкраћем року, иначе немају намеру да више играју у Звезди. Обраћали су се више пута тренеру с питањем кад ће добити новац. Изузетно га цене и он је разлог што су и даље ту", тврди извор Курира близак клубу из Љутице Богдана.

Потпуно је јасно да много тога зависи од трансфера Марка Грујића у Ливерпул, као и од момента када ће до њега доћи, јер то је тренутно једини извор прихода на који у Звезди могу да рачунају. Исти извор наводи да је Црвена звезда покушала да подигне кредит како би исплатила плате, али да је банка одбила њен захтев.

Коментари / 0

Оставите коментар