Ultimatum Zvezdinoj upravi: Dajte pare ili se ne vraćamo!

"Najnezadovoljniji su Vijeira i Donald. Jasno su stavili do znanja upravi da očekuju novac u najkraćem roku, inače nemaju nameru da igraju"!

Fudbal 22.12.2015 | 20:40
Ultimatum Zvezdinoj upravi: Dajte pare ili se ne vraćamo!

Stranci su tokom nedavno završene polusezone imali veliki uticaj na igru Crvene zvezde, zavoleli su klub, navijači su zavoleli njih, ali od ljubavi se ne živi i zbog toga se uprava kluba sa Marakane suočava sa novim ultimatumum koji su izazvali nagomilani finansijski problemi.

Naime, kako piše Kuirir, stranci predvođeni Ugom Vijeirom i Mičelom Donaldom zatražili su od čelnika crveno-belih da im do 11. januara, tačnije do početka priprema, isplate zaostala dugovanje ili se neće vraćati u klub.

"Najnezadovoljniji su Vijeira i Donald. Jasno su stavili do znanja upravi da očekuju novac u najkraćem roku, inače nemaju nameru da više igraju u Zvezdi. Obraćali su se više puta treneru s pitanjem kad će dobiti novac. Izuzetno ga cene i on je razlog što su i dalje tu", tvrdi izvor Kurira blizak klubu iz Ljutice Bogdana.

Potpuno je jasno da mnogo toga zavisi od transfera Marka Grujića u Liverpul, kao i od momenta kada će do njega doći, jer to je trenutno jedini izvor prihoda na koji u Zvezdi mogu da računaju. Isti izvor navodi da je Crvena zvezda pokušala da podigne kredit kako bi isplatila plate, ali da je banka odbila njen zahtev.

Komentari / 0

Ostavite komentar