Хало Звезда, колико коштају Вијеира и Ибањез?!

Спортски директор црвено-белих Блажо Раосављевић тврди да клуб неће продати странце и поред бројних „масних“ понуда.

Фудбал 25.12.2015 | 11:20
Хало Звезда, колико коштају Вијеира и Ибањез?!

Прича око трансфера Марка Грујића у Ливерпул и даље траје, али суперталентовани везиста није једини члан Црвене звезде који је ове јесени постао тиха патња богатијих клубова. Није тајна да у Љутице Богдана на столу имају конкретне понуде за Уга Вијеиру и Луиса Ибањеза, али не помишљају да већ ове зиме „утопе“ странце јоји праве разлику.

Посебно је на цени први стрелац Суперлиге, Португалац који је одиграо полусезону каријере у црвено-белом дресу.
„Зову нас стално, нуде за наше услове солидне новце за Вијеиру, Катаија, Ибањеза, али никог нећемо продати за мале паре, јер бисмо урушили основе тима. Па, Катаи је најбољи играч Суперлиге и неопходан нам је у тиму ако желимо да пробамо да уђемо у Лигу шампиона“, поручио је у разговору за Вечерње новости спортски директор Звезде Блажо Раосављевић.

Навијачи очекују да Црвена звезда додатно појача тим. Приоритет је био Француз из Мордовије Ле Талек, међутим, он је недавно изјавио да не размишља тренутно о српском фудбалу.
„То је његова изјава у медијима. Ми смо са њим и Мордовијом разговарали, прецизирали неке детаље, али док се уговор не потпише ништа није сигурно. Да бисмо ишта радили у том смеру, као и у плаћању Мичела Доналда морамо да урадимо онај тежи део - да обезбедимо новац. Уколико Ле Талек промени смер, имамо још опција које смо разматрали. Морамо да ојачамо дефанзивни блок и углавном бисмо завршили посао. Тражимо штопера, али ако не нађемо правог, купићемо га до лета, када ћемо додатно појачати тим за Европу“.

Коментари / 0

Оставите коментар