Halo Zvezda, koliko koštaju Vijeira i Ibanjez?!

Sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević tvrdi da klub neće prodati strance i pored brojnih „masnih“ ponuda.

Fudbal 25.12.2015 | 11:20
Halo Zvezda, koliko koštaju Vijeira i Ibanjez?!

Priča oko transfera Marka Grujića u Liverpul i dalje traje, ali supertalentovani vezista nije jedini član Crvene zvezde koji je ove jeseni postao tiha patnja bogatijih klubova. Nije tajna da u Ljutice Bogdana na stolu imaju konkretne ponude za Uga Vijeiru i Luisa Ibanjeza, ali ne pomišljaju da već ove zime „utope“ strance joji prave razliku.

Posebno je na ceni prvi strelac Superlige, Portugalac koji je odigrao polusezonu karijere u crveno-belom dresu.
„Zovu nas stalno, nude za naše uslove solidne novce za Vijeiru, Kataija, Ibanjeza, ali nikog nećemo prodati za male pare, jer bismo urušili osnove tima. Pa, Katai je najbolji igrač Superlige i neophodan nam je u timu ako želimo da probamo da uđemo u Ligu šampiona“, poručio je u razgovoru za Večernje novosti sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Navijači očekuju da Crvena zvezda dodatno pojača tim. Prioritet je bio Francuz iz Mordovije Le Talek, međutim, on je nedavno izjavio da ne razmišlja trenutno o srpskom fudbalu.
„To je njegova izjava u medijima. Mi smo sa njim i Mordovijom razgovarali, precizirali neke detalje, ali dok se ugovor ne potpiše ništa nije sigurno. Da bismo išta radili u tom smeru, kao i u plaćanju Mičela Donalda moramo da uradimo onaj teži deo - da obezbedimo novac. Ukoliko Le Talek promeni smer, imamo još opcija koje smo razmatrali. Moramo da ojačamo defanzivni blok i uglavnom bismo završili posao. Tražimo štopera, ali ako ne nađemo pravog, kupićemo ga do leta, kada ćemo dodatno pojačati tim za Evropu“.

Komentari / 0

Ostavite komentar