Бартомеу смирује навијаче Барсе: Нејмар остаје наш!

Први човек шампиона Европе и света уверен је да ће за неколико месеци на обострано задовољство, нови уговор ипак бити потписан.

Фудбал 24.12.2015 | 23:40
Бартомеу смирује навијаче Барсе: Нејмар остаје наш!

Председник Барселоне Ђозеп Марија Бартомеу рекао је да ће ускоро све бити јасно око будућности Бразилца Нејмара на Ноу Кампу. Управа Каталонаца спремила је нови уговор сјајном нападачу за којег се интересују и Манчестер Јунајтед и мадридски Реал.

Последњих месеци тај нови уговор био је тема медија у више наврата, пошто два стране још нису пронашле заједнички језик пре свега по питању финансија.

То, међутим, није превише сметало самом играчу које у досадашњем току сезоне постигао 16 голова на 18 утакмица у свим такмичењима.

“Разговарао сам претходних дана са његовим оцем, али ми као клуб морамо да одемо корак даље и признамо да га тренутно плаћамо мање него што заслужује. Због тога је важан нови уговор“, рекао је Бартомеу, а преноси Ел Мундо Депортиво.

Први човек шампиона Европе уверен је да ће за неколико месеци на обострано задовољство, нови уговор ипак бити потписан.
“Нејмар представља будућност Барселоне и то није само лични став, већ мишљење комплетне управе“, додао је Бартомеу.

Он је потврдио и да ће у зимском прелазном року Барселона покушати да ангажује још једног нападача, али је подсетио и да клубу истиче суспензија регистрације нових фудбалера, па ће прилику да заиграју добити Арда Туран и Алекс Видал.

Коментари / 0

Оставите коментар