Bartomeu smiruje navijače Barse: Nejmar ostaje naš!

Prvi čovek šampiona Evrope i sveta uveren je da će za nekoliko meseci na obostrano zadovoljstvo, novi ugovor ipak biti potpisan.

Fudbal 24.12.2015 | 23:40
Bartomeu smiruje navijače Barse: Nejmar ostaje naš!

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu rekao je da će uskoro sve biti jasno oko budućnosti Brazilca Nejmara na Nou Kampu. Uprava Katalonaca spremila je novi ugovor sjajnom napadaču za kojeg se interesuju i Mančester Junajted i madridski Real.

Poslednjih meseci taj novi ugovor bio je tema medija u više navrata, pošto dva strane još nisu pronašle zajednički jezik pre svega po pitanju finansija.

To, međutim, nije previše smetalo samom igraču koje u dosadašnjem toku sezone postigao 16 golova na 18 utakmica u svim takmičenjima.

“Razgovarao sam prethodnih dana sa njegovim ocem, ali mi kao klub moramo da odemo korak dalje i priznamo da ga trenutno plaćamo manje nego što zaslužuje. Zbog toga je važan novi ugovor“, rekao je Bartomeu, a prenosi El Mundo Deportivo.

Prvi čovek šampiona Evrope uveren je da će za nekoliko meseci na obostrano zadovoljstvo, novi ugovor ipak biti potpisan.
“Nejmar predstavlja budućnost Barselone i to nije samo lični stav, već mišljenje kompletne uprave“, dodao je Bartomeu.

On je potvrdio i da će u zimskom prelaznom roku Barselona pokušati da angažuje još jednog napadača, ali je podsetio i da klubu ističe suspenzija registracije novih fudbalera, pa će priliku da zaigraju dobiti Arda Turan i Aleks Vidal.

Komentari / 0

Ostavite komentar