Звезда има изненађење за навијаче!

"Празници нам стижу", поручују са Малог Калемгдана, где су одлучили да часте навијаче.

Кошарка 23.12.2015 | 18:20
Звезда има изненађење за навијаче!

Црвена звезда – Задар, 16. коло АБА лиге, четвртак у 15 часова – бесплатно!

Челници шампиона Србије у кошарци одлучили су да отворе капије "Пионира" за један од дерби мечева АБА лиге (без обзира на пласман екипа на табели).

"КК Црвена звезда Телеком обавештава јавност да ће улаз на трибине, на утакмицу 16. кола АБА лиге јтд између црвено-белих и Задра бити слободан. Меч ће се играти у четвртак 24. децембра, а клуб и на овај начин жели да се захвали свим присталицама на подршци коју су пружали нашем тиму од почетка сезоне, и посебно на последној утакмици прве фазе Евролиге са Бајерном", пише у саопштењу црвено-белих.

"Утакмица са Задром, је уједно и последња такмичарска утакмица за екипу Црвене звезде Телекому Београду, у календарској 2015. години, која ће бити уписана златним словима у алманахе нашег клуба. Зато КК Црвена звезда Телеком позива све којима је црвено-бела боја при срцу, да дођу у четвртак у 'Пионир' како бисмо у што већем броју помогли и пружили подршку момцима Дејана Радоњића, да забележе још једну победу, у години која је била обележена бројним успесима, рекордима и титулама", наводи се даље у саопштењу.

"Нека новогодишњи празници у црвено-белом почну већ 24. децембра, заједно са Лазом, Јовкетом, Гудуром, Квинсијем, Маиком, Симкетом, Штимкетом, Маркусом..."

У недељи паузе између прве и Топ 16 фазе Евролиге, која ће бити настављена у новогодишњој недељи гостовањем црвено-белиух екипи Анадолу Ефес, у Истанбулу (30. децембар), Радоњићев тим одиграће три утакмице. Синоћ, Звезда је у дербију и борби за прво место поражена у "Морачи" од Будућности, у четвртак дочекује Задар, а у недељу поподне гостије дебитанту у регионалној лиги, словеначком Тајфуну.

Будућност је прва у АБА лиги са 13-2, Цедевита друга са 12-3, Црвена звезда трећа са 11-4, Мега Лекс четврти са 10-5, а Задар, Тајфун и Крка деле пето место са 7-8.

Коментари / 0

Оставите коментар