Zvezda ima iznenađenje za navijače!

"Praznici nam stižu", poručuju sa Malog Kalemgdana, gde su odlučili da časte navijače.

Košarka 23.12.2015 | 18:20
Zvezda ima iznenađenje za navijače!

Crvena zvezda – Zadar, 16. kolo ABA lige, četvrtak u 15 časova – besplatno!

Čelnici šampiona Srbije u košarci odlučili su da otvore kapije "Pionira" za jedan od derbi mečeva ABA lige (bez obzira na plasman ekipa na tabeli).

"KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da će ulaz na tribine, na utakmicu 16. kola ABA lige jtd između crveno-belih i Zadra biti slobodan. Meč će se igrati u četvrtak 24. decembra, a klub i na ovaj način želi da se zahvali svim pristalicama na podršci koju su pružali našem timu od početka sezone, i posebno na poslednoj utakmici prve faze Evrolige sa Bajernom", piše u saopštenju crveno-belih.

"Utakmica sa Zadrom, je ujedno i poslednja takmičarska utakmica za ekipu Crvene zvezde Telekomu Beogradu, u kalendarskoj 2015. godini, koja će biti upisana zlatnim slovima u almanahe našeg kluba. Zato KK Crvena zvezda Telekom poziva sve kojima je crveno-bela boja pri srcu, da dođu u četvrtak u 'Pionir' kako bismo u što većem broju pomogli i pružili podršku momcima Dejana Radonjića, da zabeleže još jednu pobedu, u godini koja je bila obeležena brojnim uspesima, rekordima i titulama", navodi se dalje u saopštenju.

"Neka novogodišnji praznici u crveno-belom počnu već 24. decembra, zajedno sa Lazom, Jovketom, Gudurom, Kvinsijem, Maikom, Simketom, Štimketom, Markusom..."

U nedelji pauze između prve i Top 16 faze Evrolige, koja će biti nastavljena u novogodišnjoj nedelji gostovanjem crveno-beliuh ekipi Anadolu Efes, u Istanbulu (30. decembar), Radonjićev tim odigraće tri utakmice. Sinoć, Zvezda je u derbiju i borbi za prvo mesto poražena u "Morači" od Budućnosti, u četvrtak dočekuje Zadar, a u nedelju popodne gostije debitantu u regionalnoj ligi, slovenačkom Tajfunu.

Budućnost je prva u ABA ligi sa 13-2, Cedevita druga sa 12-3, Crvena zvezda treća sa 11-4, Mega Leks četvrti sa 10-5, a Zadar, Tajfun i Krka dele peto mesto sa 7-8.

Komentari / 0

Ostavite komentar