Полицајац покушао да обљуби дијете у Бору

Полицајац Б.Ђ. (48) из Мајадпека, по наредби Основног јавног тужилаштва у Неготину, ухапшен је и задржан у полицијском притвору због сумње да је покушао да обљуби девојчицу.

Србија 22.12.2015 | 18:00
Полицајац покушао да обљуби дијете у Бору

Како Курир сазнаје, Б.Ђ. је током викенда, у суботу и недељу, пратио 13-годишњу девојчицу. Почео је са пропитивањем, одакле је, где иде у школу, а потом је позивао да дође код њега на сок, а неколико пута је покушао да је ухвати за руку и одведе код њега.

Девојчицу је пратио два дана, а када би се нашла између зграда где има мање пролазника, Б.Ђ. би покушавао да јој се приближи. Једном приликом је чак притиснуо уз зграду, а преплашена девојчица је успела да побегне и исприча све родитељима.

Случај је пријављен Основном тужилаштву у Неготину, који је поднео захтев борској полицији да се службеник ухапси.

Пао на полиграфу

Курир незванично сазнаје да је приведени полицајац на првом саслушању порицао да је опседао девојчицу. Међутим, када је подвргнут полиграфском испитивању показало се да не говори истину.

После тога одређено му је полицијско задржавање до 48 сати а потом ће бити предат надлежном тужиоцу.

Извор:Курир

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

орган

22.12.2015 16:24

Па молим вас он је " орган" они имају право на све. Фуј.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

22.12.2015 19:03

МИЛИЦИЈУ СФР ЈУГОСЛАВИЈЕ НИКАДА НИСАМ ПОДНОСИО ИЗ ПОЛИТИЧКИ РАЗЛОГА АЛИ ОВАКВИХ ГАДОСТИ МЕЂУ МИЛЦИОНРТИМА У ТО ВРЕМЕ НИЈЕ БИЛО. И ПОРЕД ЊИХОБОГ СЛЕПОК КОМУНИСТИЧКОГ ОПРЕДЕЛЕЊА ИПАК СУ МИЛЦИОНЕРИ БИЛИ НОРМАЛНИ ЉУДИ КОЈИМА СИ МОГАО СЛОБОДНО ДА СЕ ОБРАТИШ ЗА ПОМОЋ КОЈУ СИ ТРЕБАО ЗА РАЗЛИКУ ОД ОВИХ ДАНАШЊИ ПОЛИЦАЈАЦА КОЈИ ОЧИГЛЕДНО НИСУ УСПЈЕЛИ НИ КУРС ЗА ПОЛИЦИЈУ ДА ЗАВРШЕ А КАМО ЛИ НЕШТО ДА НАУЧЕ? И ОНИ ТРЕБАЈУ ГРАЂАНЕ ДА БРАНЕ ОД НАПАСНИКА И ЛОПОВА КОЈЕ САМИ ОРГАНИЗУЈУ И ПРЕДВОДЕ. СТРАШНО. ПРОПАО НАРОД ПРОПАЛЕ ДРЖАВЕ!

Name

за М.Михиц

24.12.2015 08:46

Времена о којима говорис су била "здравија", постојао је морал у народу,вести су стизале спорије,мозда каскале за времном а било је и педофила и скривених (вести које никад нису стизале) информација.Ко је у том времену смео несто лосе да писе о Титу, армији и народној власти.

Name

Луди Милојко

22.12.2015 17:09

Све некако могу толерисати о ове милионске крадје па и овај је..ни тероризам ал овако кад цујем и видим ове педофиле додје ми да излетим из козе.Недо Бог и опет казем по сто пута недо Бог кад би овако видио некога да злоставља неције дијете убио би га да ми је отац родјени.Тај неби сигурно доцеко да му закон пресуди кад би мене на 100 дозивотни робија осудили.Ово је несто од цега ми се цијела утроба окрене.Надам се да це отац,брат или стриц кога вец има то дијете узети у своје руке правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

22.12.2015 17:47

За вријеме Тита такве,ствари се НИКАДА нису догадјале!!!!Ево вам ваша Демократија Родјо!!!Ја сам у Титово вријеме могао,да спавам напољу усред ноћи,а види сада све саме будале,и педофили!!!Болестан народ али само из Досаде!Њима треба радна Терапија!!!!

ОДГОВОРИТЕ