Policajac pokušao da obljubi dijete u Boru

Policajac B.Đ. (48) iz Majadpeka, po naredbi Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, uhapšen je i zadržan u policijskom pritvoru zbog sumnje da je pokušao da obljubi devojčicu.

Srbija 22.12.2015 | 18:00
Policajac pokušao da obljubi dijete u Boru

Kako Kurir saznaje, B.Đ. je tokom vikenda, u subotu i nedelju, pratio 13-godišnju devojčicu. Počeo je sa propitivanjem, odakle je, gde ide u školu, a potom je pozivao da dođe kod njega na sok, a nekoliko puta je pokušao da je uhvati za ruku i odvede kod njega.

Devojčicu je pratio dva dana, a kada bi se našla između zgrada gde ima manje prolaznika, B.Đ. bi pokušavao da joj se približi. Jednom prilikom je čak pritisnuo uz zgradu, a preplašena devojčica je uspela da pobegne i ispriča sve roditeljima.

Slučaj je prijavljen Osnovnom tužilaštvu u Negotinu, koji je podneo zahtev borskoj policiji da se službenik uhapsi.

Pao na poligrafu

Kurir nezvanično saznaje da je privedeni policajac na prvom saslušanju poricao da je opsedao devojčicu. Međutim, kada je podvrgnut poligrafskom ispitivanju pokazalo se da ne govori istinu.

Posle toga određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati a potom će biti predat nadležnom tužiocu.

Izvor:Kurir

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

organ

22.12.2015 16:24

Pa molim vas on je " organ" oni imaju pravo na sve. Fuj.....

ODGOVORITE
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

22.12.2015 19:03

МИЛИЦИЈУ СФР ЈУГОСЛАВИЈЕ НИКАДА НИСАМ ПОДНОСИО ИЗ ПОЛИТИЧКИ РАЗЛОГА АЛИ ОВАКВИХ ГАДОСТИ МЕЂУ МИЛЦИОНРТИМА У ТО ВРЕМЕ НИЈЕ БИЛО. И ПОРЕД ЊИХОБОГ СЛЕПОК КОМУНИСТИЧКОГ ОПРЕДЕЛЕЊА ИПАК СУ МИЛЦИОНЕРИ БИЛИ НОРМАЛНИ ЉУДИ КОЈИМА СИ МОГАО СЛОБОДНО ДА СЕ ОБРАТИШ ЗА ПОМОЋ КОЈУ СИ ТРЕБАО ЗА РАЗЛИКУ ОД ОВИХ ДАНАШЊИ ПОЛИЦАЈАЦА КОЈИ ОЧИГЛЕДНО НИСУ УСПЈЕЛИ НИ КУРС ЗА ПОЛИЦИЈУ ДА ЗАВРШЕ А КАМО ЛИ НЕШТО ДА НАУЧЕ? И ОНИ ТРЕБАЈУ ГРАЂАНЕ ДА БРАНЕ ОД НАПАСНИКА И ЛОПОВА КОЈЕ САМИ ОРГАНИЗУЈУ И ПРЕДВОДЕ. СТРАШНО. ПРОПАО НАРОД ПРОПАЛЕ ДРЖАВЕ!

Name

za M.Mihic

24.12.2015 08:46

Vremena o kojima govoris su bila "zdravija", postojao je moral u narodu,vesti su stizale sporije,mozda kaskale za vremnom a bilo je i pedofila i skrivenih (vesti koje nikad nisu stizale) informacija.Ko je u tom vremenu smeo nesto lose da pise o Titu, armiji i narodnoj vlasti.

Name

Ludi Milojko

22.12.2015 17:09

Sve nekako mogu tolerisati o ove milionske kradje pa i ovaj je..ni terorizam al ovako kad cujem i vidim ove pedofile dodje mi da izletim iz koze.Nedo Bog i opet kazem po sto puta nedo Bog kad bi ovako vidio nekoga da zlostavlja necije dijete ubio bi ga da mi je otac rodjeni.Taj nebi sigurno doceko da mu zakon presudi kad bi mene na 100 dozivotni robija osudili.Ovo je nesto od cega mi se cijela utroba okrene.Nadam se da ce otac,brat ili stric koga vec ima to dijete uzeti u svoje ruke pravdu.

ODGOVORITE
Name

JA

22.12.2015 17:47

Za vrijeme Tita takve,stvari se NIKADA nisu dogadjale!!!!Evo vam vaša Demokratija Rodjo!!!Ja sam u Titovo vrijeme mogao,da spavam napolju usred noći,a vidi sada sve same budale,i pedofili!!!Bolestan narod ali samo iz Dosade!Njima treba radna Terapija!!!!

ODGOVORITE