Румениге: Знам Гвардиолину наредну дестинацију...!

Председник минхенског Бајрна Карл-Хајнц Румениге каже да зна у ком ће клубу од лета радити Ђозеп Гвардиола.

Фудбал 23.12.2015 | 14:40
Румениге: Знам Гвардиолину наредну дестинацију...!

Румениге је у недељу потврдио да ће шпански стручњак на крају сезоне напустити клубу Бавараца, када му истекне уговор, као и да ће на његово место доћи искусни Карло Анчелоти.

И неколико месеци пре него што је потврђено да Пеп напушта Алијанц Арену, медији широм Европе нагађали су који ће од клубова из Премијер лиге преузети Гвардиола, у скоријој будућности.

Највеће шансе дају се Манчестер Ситију, који је у годинама иза нас направио добру 'подлогу' за тако нешто, с обзиром да је на позицији директора фудбала и извршног директора његови сарадници из времена док је водио Барселону – Ћики Бегиристаин и Феран Сориано.

"Мислим да знам која је његова наредна дестианација, али желим да саопштавање такве одлуке оставим или њему или његовом будућем послодавцу", рекао је Румениге за 'Билд', а затим открио како му је трофејни тренер саопштио одлуку да одлази.

"На божићној забави пре две недеље, пришао ми је и рекао да тражи нови изазов у каријери, а док је то чинио деловало је као да ми се извињава. Очигледно му је било веома тешко. Ја, лично, нисам разочаран у њега јер сам могао да видим колико је заволео клуб и навијаче".

Коментари / 0

Оставите коментар