Rumenige: Znam Gvardiolinu narednu destinaciju...!

Predsednik minhenskog Bajrna Karl-Hajnc Rumenige kaže da zna u kom će klubu od leta raditi Đozep Gvardiola.

Fudbal 23.12.2015 | 14:40
Rumenige: Znam Gvardiolinu narednu destinaciju...!

Rumenige je u nedelju potvrdio da će španski stručnjak na kraju sezone napustiti klubu Bavaraca, kada mu istekne ugovor, kao i da će na njegovo mesto doći iskusni Karlo Ančeloti.

I nekoliko meseci pre nego što je potvrđeno da Pep napušta Alijanc Arenu, mediji širom Evrope nagađali su koji će od klubova iz Premijer lige preuzeti Gvardiola, u skorijoj budućnosti.

Najveće šanse daju se Mančester Sitiju, koji je u godinama iza nas napravio dobru 'podlogu' za tako nešto, s obzirom da je na poziciji direktora fudbala i izvršnog direktora njegovi saradnici iz vremena dok je vodio Barselonu – Ćiki Begiristain i Feran Soriano.

"Mislim da znam koja je njegova naredna destianacija, ali želim da saopštavanje takve odluke ostavim ili njemu ili njegovom budućem poslodavcu", rekao je Rumenige za 'Bild', a zatim otkrio kako mu je trofejni trener saopštio odluku da odlazi.

"Na božićnoj zabavi pre dve nedelje, prišao mi je i rekao da traži novi izazov u karijeri, a dok je to činio delovalo je kao da mi se izvinjava. Očigledno mu je bilo veoma teško. Ja, lično, nisam razočaran u njega jer sam mogao da vidim koliko je zavoleo klub i navijače".

Komentari / 0

Ostavite komentar