Мари: Бити отац и играти тенис? Па, погледајте Новака...!

Британски тенисер Енди Мари рекао је да се радује узбудљивој 2016. години, како на личном, тако и на професионалном плану.

Тенис 23.12.2015 | 17:40
Мари: Бити отац и играти тенис? Па, погледајте Новака...!

Мари је у недељу проглашен за спортску личност године у Великој Британији у избору који је организовао ББЦ, захваљујући тријумфу у Дејвис купу са репрезентацијом.

Тренутно други тенисер света ће у фебруару постати отац, а поред тога га чекају одбрана титуле на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру и покушаји да освоји трећи Грен слем.

“Чека ме тежак распоред, али ће бити узбудљиво”, рекао је Мари.

Мари је истакао да је свестан да ће му се живот ускоро променити, али да верује да ће му то помоћи на терену.

“Дете ће постати мој приоритет. У фебруару ће се мој живот, као и моје супруге, променити заувек и сигуран сам да ће то бити на позитиван начин. Многи тенисери су успели да направе сјајан баланс приватног и професионалног живота. Новак Ђоковић је отац и иза себе има најбољу сезону у каријери, а син му је рођен прошлог октобра. Роџер Федерер има четворо деце и путује по целом свету са 34 године, тако да је све могуће. Не видим разлог зашто би то негативно утицало на мој тенис и заиста се радујем. Како сте све старији, битно је да имате нешто што вам одвлачи пажњу од тениса”, нагласио је Мари.

Коментари / 0

Оставите коментар