Mari: Biti otac i igrati tenis? Pa, pogledajte Novaka...!

Britanski teniser Endi Mari rekao je da se raduje uzbudljivoj 2016. godini, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Tenis 23.12.2015 | 17:40
Mari: Biti otac i igrati tenis? Pa, pogledajte Novaka...!

Mari je u nedelju proglašen za sportsku ličnost godine u Velikoj Britaniji u izboru koji je organizovao BBC, zahvaljujući trijumfu u Dejvis kupu sa reprezentacijom.

Trenutno drugi teniser sveta će u februaru postati otac, a pored toga ga čekaju odbrana titule na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i pokušaji da osvoji treći Gren slem.

“Čeka me težak raspored, ali će biti uzbudljivo”, rekao je Mari.

Mari je istakao da je svestan da će mu se život uskoro promeniti, ali da veruje da će mu to pomoći na terenu.

“Dete će postati moj prioritet. U februaru će se moj život, kao i moje supruge, promeniti zauvek i siguran sam da će to biti na pozitivan način. Mnogi teniseri su uspeli da naprave sjajan balans privatnog i profesionalnog života. Novak Đoković je otac i iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri, a sin mu je rođen prošlog oktobra. Rodžer Federer ima četvoro dece i putuje po celom svetu sa 34 godine, tako da je sve moguće. Ne vidim razlog zašto bi to negativno uticalo na moj tenis i zaista se radujem. Kako ste sve stariji, bitno je da imate nešto što vam odvlači pažnju od tenisa”, naglasio je Mari.

Komentari / 0

Ostavite komentar