Пиштољем пријетио и тукао малољетнике

У Немањиној улици у Добоју јуче је непознати мушкарац изашао из путничког возила и на пјешачком прелазу пришао групи малољетника према којима је усмјерио пиштољ, те их уз псовке почео тући.

Република Српска 22.12.2015 | 12:50
Пиштољем пријетио и тукао малољетнике

Једну особу је ухватио за прса и прислонио му пиштољ на главу, упућујући му пријетње да ће га убити, док су се остали дјечаци разбјежали.

Полицијски службеник Центра јавне безбједности Добој спријечио је даљи напад издавши наредбу извршиоцу да одложи пиштољ, након чега је мушкарац брзо сјео у возило и удаљио се у непознатом правцу.

У току је рад на проналаску извршиоца кривичног дјела угрожавања безбједности, саопштено је данас из Центра јавне безбједности Добој.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драган

22.12.2015 13:53

А што?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кунта Кинте

22.12.2015 14:24

О'сово му неко матер.

Name

Мирко

22.12.2015 15:14

Ма који јадни дјечаци. Можете мислити шта су му ти тзв.малољетници урадили па да тако човјек мора реаговати. Надам се да ће полиција привести тог човјека да чујемо праву истину. У Мостару тзв.16 годишњи малољетник уби момка из чисте бахатости ножем у срце. Нешто смрди опасно. Хулигани се штите и кад вама ништа друго не преостаје него да свим средствима браните голи живот онда сви устају и бране те хулигане који би у Титино вријеме већ били у КПД

ОДГОВОРИТЕ