Pištoljem prijetio i tukao maloljetnike

U Nemanjinoj ulici u Doboju juče je nepoznati muškarac izašao iz putničkog vozila i na pješačkom prelazu prišao grupi maloljetnika prema kojima je usmjerio pištolj, te ih uz psovke počeo tući.

Republika Srpska 22.12.2015 | 12:50
Pištoljem prijetio i tukao maloljetnike

Jednu osobu je uhvatio za prsa i prislonio mu pištolj na glavu, upućujući mu prijetnje da će ga ubiti, dok su se ostali dječaci razbježali.

Policijski službenik Centra javne bezbjednosti Doboj spriječio je dalji napad izdavši naredbu izvršiocu da odloži pištolj, nakon čega je muškarac brzo sjeo u vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu.

U toku je rad na pronalasku izvršioca krivičnog djela ugrožavanja bezbjednosti, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dragan

22.12.2015 13:53

A što?

ODGOVORITE
Name

Kunta Kinte

22.12.2015 14:24

O'sovo mu neko mater.

Name

Mirko

22.12.2015 15:14

Ma koji jadni dječaci. Možete misliti šta su mu ti tzv.maloljetnici uradili pa da tako čovjek mora reagovati. Nadam se da će policija privesti tog čovjeka da čujemo pravu istinu. U Mostaru tzv.16 godišnji maloljetnik ubi momka iz čiste bahatosti nožem u srce. Nešto smrdi opasno. Huligani se štite i kad vama ništa drugo ne preostaje nego da svim sredstvima branite goli život onda svi ustaju i brane te huligane koji bi u Titino vrijeme već bili u KPD

ODGOVORITE