Гледала сам како је човјека газио аутобус

"Стајала сам на станици и чекала аутобус на линији 67. У једном тренутку сам само видела да аутобус иде ка мени и од шока нисам знала шта да радим. Инстинктивно сам испружила руку да га као зауставим и у том тренутку ме је ударио у леви бок", каже за "Блиц" Маријана Милошевић (28), једна од особа која је повређена у тешкој саобраћајној несрећи три аутобуса која се догодила јутрос на окретници Зелени венац.

Србија 22.12.2015 | 11:30
Гледала сам како је човјека газио аутобус

Маријана каже да је након тога пала на земљу и повредила десно колено.

"Брзо сам устала, ушла у пекару и сачекала Хитну помоћ. Довезли су ме у Ургентни снимали ми бок и колено и пустили ме на кућно лечење", каже она.

Видно узнемирена Маријана каже да је призор саобраћајне несреће био страшан.

"Било је страшно и од шока нисам знала ни како да реагујем. Станица је била пуна људи. Један човек је подлетео право под аутобус", каже она.

Како каже, један човек је прелазио улицу у тренутку судара и "завршио испод аутобуса".

"Човека који је у том тренутку прелазио улицу аутобус је ударио и он је подлетео под возило и био на двадесетак центиметара од точка. Ужас!. Могао је да га прегази, али срећом није јер је ударио у аутобус испред себе", каже узнемирено Маријана.

До несреће је дошло око 8 сати јутрос када је возило на линији 15, које је тек примило путнике, ударило у аутобус који је стајао паркиран на стајалишту испред на Зеленом венцу.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ДУЛЕ НС

22.12.2015 11:51

Гледала како цовека гази аутобус а нема фала богу мртвих .Ста реци повредјених има доста, али мртвих не знаци и ово користимо у пропагандне сврхе *САСА МИРКОВИЦ *

ОДГОВОРИТЕ