Gledala sam kako je čovjeka gazio autobus

"Stajala sam na stanici i čekala autobus na liniji 67. U jednom trenutku sam samo videla da autobus ide ka meni i od šoka nisam znala šta da radim. Instinktivno sam ispružila ruku da ga kao zaustavim i u tom trenutku me je udario u levi bok", kaže za "Blic" Marijana Milošević (28), jedna od osoba koja je povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći tri autobusa koja se dogodila jutros na okretnici Zeleni venac.

Srbija 22.12.2015 | 11:30
Gledala sam kako je čovjeka gazio autobus

Marijana kaže da je nakon toga pala na zemlju i povredila desno koleno.

"Brzo sam ustala, ušla u pekaru i sačekala Hitnu pomoć. Dovezli su me u Urgentni snimali mi bok i koleno i pustili me na kućno lečenje", kaže ona.

Vidno uznemirena Marijana kaže da je prizor saobraćajne nesreće bio strašan.

"Bilo je strašno i od šoka nisam znala ni kako da reagujem. Stanica je bila puna ljudi. Jedan čovek je podleteo pravo pod autobus", kaže ona.

Kako kaže, jedan čovek je prelazio ulicu u trenutku sudara i "završio ispod autobusa".

"Čoveka koji je u tom trenutku prelazio ulicu autobus je udario i on je podleteo pod vozilo i bio na dvadesetak centimetara od točka. Užas!. Mogao je da ga pregazi, ali srećom nije jer je udario u autobus ispred sebe", kaže uznemireno Marijana.

Do nesreće je došlo oko 8 sati jutros kada je vozilo na liniji 15, koje je tek primilo putnike, udarilo u autobus koji je stajao parkiran na stajalištu ispred na Zelenom vencu.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

DULE NS

22.12.2015 12:51

Gledala kako coveka gazi autobus a nema fala bogu mrtvih .Sta reci povredjenih ima dosta, ali mrtvih ne znaci i ovo koristimo u propagandne svrhe *SASA MIRKOVIC *

ODGOVORITE